ξερω οτι στο συγκεκριμενο θεμα εχουν αναφερθει και αλλοι στο site απλα νομιζω πως ειναι λιγο πιο συγκεκριμενο το προβλημα μου για αυτο και το επαναφερω.αγορασα προσφατα το original wah wah της vox. δοκιμασα πριν το παρω τα morley, cry baby (απλο,classic,q,jimi hendrix) και μου φανηκε το καλυτερο.ηξερα απο πριν οτι το wah θα αλλαξει τον ηχο μου σε μια πιο πριμα κατευθυνση.το προβλημα προεκυψε στο σπιτι οταν το συνεδεσα με το πεταλακι μου (boss- metal zone).συνδεοντας πρωτα το wah με τον ενισχυτη ( marshall valvestate 40w) και στη συνεχεια το πεταλακι με το wah, το wah στο καθαρο ειναι πολυ καλο οπως και οταν το ειχα δοκιμασει, οταν το ανοιγω αφου παιζω με το πεταλακι ο ηχος ειναι δραματικα διαφορετικος και οχι και τοσο καλος (θεωρωντας ως καλο τον ηχο που βγαζω με το πεταλακι δηλαδη με αρκετα μεσαια,μπασα,"ογκωδης" και "γλυκος") και ουσιαστικα δε μπορω να χρησιποιησω το πεταλακι με το wah στο ιδιο τραγουδι.συνδεοντας τα μετα αναποδα ο ηχος δεν αλλαζει ανοιγοντας το wah ομως το "wah" του wah δεν ειναι τοσο εντονο δηλαδη η χρηση του εχει μικρη επιδραση ως εφε, στο καθαρο ειναι και παλι πολυ καλο.αν καποιος γνωριζει ας βοηθησει πρωτα απο ολα προτεινοντας μου το wah που ειναι πιο κοντα στον ηχο που θελω και στη συνεχεια εξηγοντας μου γιατι στη 2η περιπτωση οπου ο ηχος ειναι ικανοποιητικος δεν δουλευει καλα το εφε.ευχαριστω!