Μου ανοίξατε την όρεξη γ**ώτο..

Λοιπόν ο πατέρας μου με τα αδέρφια του έχουν μια ψησταριά και όπως καταλαβαίνετε, το ΄χω σπουδάσει το πράμα !
Συνεπώς, θα ακολουθήσετε τη συμβουλή μου γιατί.....ομιλεί η πείρα

Λοιπόν: 1ον) να είναι διπλόπιτο
2ον) οι πίτες να είναι στα κάρβουνα (λάδι=λίποοοοοος!

) αλλά επιτέλους....ΌΧΙ καμμένες

(κάρβουνο=καρκίνος

)
3ον) να μην έχει πατάτες γιατί σε φουσκώνουν
4ον) να μην έχει ντομάτα γιατί: α)στάζει
β) ζεσταίνεται από τα υπόλοιπα και γίνεται "νια-νια" που λέν και στο χουριό μ
5ον) για κρέας θα αρκεστείτε στα "καλαμάκια" (στην κοινή ελληνική

)
Σημείωση:
Αν ο σουβλατζής είναι στις καλές του (άνθρωποι είναι κι αυτοί, κάθε μέρα συναναστρέφονται με τόοοσους παράξενους σαν εμάς !

) ζητήστε του να σας βάλει 2 καλαμάκια (για να μην είναι άδειο

) ή ,για να αλλάξουμε και λίγο απ΄τα συνηθισμένα, ζητήστε μια μερίδα εξοχικό-κοντοσούβλι ,ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, για να βάλετε στην πίτα αντί του τετριμένου γύρου.
6ον) να έχει οπωσδήποτε την απίστευτη σως που φτιάχνει η θεία μου!!!

Αν τώρα δεν έχουν τη σως της θείας μου, αρκεστείτε στο γιαουρτοσκόρδιον.

Και για να κάνουμε και λίγη διαφήμιση... Ψητοπωλείο "Το Στέκι". Μακρυγιάννη 125 & Κοραή, Μοσχάτο. Αν πάει κανείς, θέλω "γευστικές" εντυπώσεις!

Και τώρα που τελείωσα πάω να φάω σουβλάκια...

Καλή μου όρεξη!
