Αποστολέας Θέμα: pedal to the metal  (Αναγνώστηκε 3604 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Snowy

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • snowy
pedal to the metal
« στις: 01/04/09, 21:21 »
Ενα clip το οποιο προσφατα εγραψα :)

battery2

Καλη ακροαση :)
on blackened wings i fly...

Αποσυνδεδεμένος armagedon

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απ: pedal to the metal
« Απάντηση #1 στις: 03/04/09, 02:13 »
Tι να σου πω,φιλε snowy,εχεις φοβερη πεννια,και φρασεολογια..Μια γνωμη μονο..εαν το κομματι αυτο που ακουσα ειναι δικο σου,και ομολογουμενως ειναι πολυ ωραιο,προς το τελος,ανεβασε το ενα τονο,και σολαρισε και εκει..ενα ανεβασμα,θα κεντρισει το ενδιαφερον,δηλ κατι σαν ρεφρεν..(με αλλο ηχο στην κιθαρα..) ;)
sweet music of my soul...
http://www.myspace.com/449782115

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #2 στις: 03/04/09, 02:47 »
Φίλε μου απλά καταπληκτικό!!! Μπράβο ρε συ και κοίτα τι ώρα είναι που το άκουσα. Με κράτησες στη τσίτα!!!
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος Snowy

• Παλιός
    • Προφίλ
    • snowy
« Απάντηση #3 στις: 03/04/09, 06:08 »
Σας ευχαριστω πολυ παιδια και τους δυο :) :)

Φιλε armagedon το κομματι δεν ειναι πληρως δικο μου. Πηρα ενα backing track και το επεξεργαστηκα αναπτυσοντας μερικες ιδεες. Αυτο που λες για το ανεβασμα του τονου προς το τελος, ειναi πολυ ωραια ιδεα, αλλα δεδομενου οτι το κομματι στα μερη του μπασου και της ρυθμικης κιθαρας (περα απο αυτη που εχω προσθεσει εγω) ειναι fixed με το backing track νομιζω πως δεν μπορω να το κανω.

Ανεβαζω και μια καπως διαφορετικη εκδοχη πιο δουλεμενη στα solos και στη δομη του ->http://www.box.net/shared/zpts746gan

:)

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #4 στις: 05/04/09, 12:32 »
Ακουσα το πρωτο αυτοσχεδιασμο.Ενταξει απο τεχνικη και ωραιες φρασεις σιγουρα το χεις.Οπως ειπε και ο φιλτατος αρμαγεδων μια διαφοροποιηση θα ηταν ακομα καλυτερη...γιατι σε ενα 2 σημεια εγω κουραστηκα λιγο.Η ουσια ομως ειναι οτι το χεις.

Η δευτερη εκδοχη μου αρεσε καλυτερα.Η εισαγωγη ωραια.Μου φανηκε σαφως καλυτερο απο το πρωτο.Way to go dude!  :up

P.S.:Μου αρεσει πολυ που χρησιμοποιεις δυσολιες στα σολο σου.Γενικα τις γουσταρω πολυ.Διακρινω επιρροες απο maiden..?
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος Snowy

• Παλιός
    • Προφίλ
    • snowy
« Απάντηση #5 στις: 07/04/09, 20:52 »
Ακουσα το πρωτο αυτοσχεδιασμο.Ενταξει απο τεχνικη και ωραιες φρασεις σιγουρα το χεις.Οπως ειπε και ο φιλτατος αρμαγεδων μια διαφοροποιηση θα ηταν ακομα καλυτερη...γιατι σε ενα 2 σημεια εγω κουραστηκα λιγο.Η ουσια ομως ειναι οτι το χεις.

Η δευτερη εκδοχη μου αρεσε καλυτερα.Η εισαγωγη ωραια.Μου φανηκε σαφως καλυτερο απο το πρωτο.Way to go dude!  :up

P.S.:Μου αρεσει πολυ που χρησιμοποιεις δυσολιες στα σολο σου.Γενικα τις γουσταρω πολυ.Διακρινω επιρροες απο maiden..?

Σ'ευχαριστω φιλε bassman. :) Οσο για τις επιρροες, η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει αρκετα maiden αρα ειναι πολυ πιθανο. ;)