Γεια χαρά και πάλι, λοιπόν έκανα μια βόλτα σε κάποια καταστήματα για να αποκτήσω μια πρώτη επαφή με το όργανο.
Δοκίμασα ένα Warwick, ένα Fender Precision και το Ibanez GSRBK (
http://www.thomann.de/gr/ibanez_gsr200bk.htm).
Θα σταθώ λίγο στο τελευταίο γιατί ο υπάλληλος με ενημέρωσε για μια προσφορά, το Ibanez μαζί με τον Ibanez SW20 (
http://www.zzounds.com/item--IBASW20), συν θήκη για το μπάσο στα 375€.
Κι εδώ ζητάω τη γνώμη σας, ξανά: Τι λέτε για αυτό το μπάσο; Το όλο πακέτο είναι μέσα στα χρήματα που μπορώ να δώσω και θα το πάρω άμεσα (μάλλον), αλλά από άποψη τεχνική πως σας φαίνεται (μαγνήτες κλπ);
Παραθέτω ξανά το link για το Fender Squier VM Jazz (
http://www.thomann.de/gr/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm) που είναι η αρχική επιλογή.
Ο λόγος που σκέφτομαι το Ibanez είναι όπως είπα η καλή τιμή και η άμεση αγορά (όχι ότι δε μπορώ να περιμένω κάποιες μέρες).
Προσωπικά,όντας απαίδευτος, δε μπορώ να πω ότι κατάλαβα τρομερές διαφορές στον ήχο ή στην αίσθηση που μου άφησαν, αν και είμαι βέβαιος ότι κάποιος που ξέρει θα εντόπιζε.
Αν μπορεί κάποιος να ενημερώσει και τι παίζει με τους μαγνήτες, τι να κοιτάω δηλαδή για να τους κρίνω, ή να με παραπέμψει κάπου, θα με διευκόλυνε.
Ξανα-ευχαριστώ.