Νομίζω ότι είναι ο πιό ορθολογικός τρόπος σκέψης 
Ξέχασα να αναφέρω το ότι παίρνω όλους τους ήχους μου από το rack και τις πεταλιέρες. Στα live και στο studio παίρνω το clean του fender. Άρα ουσιαστικά θα ήθελα ένα ενισχυτή με καθαρά ποιότητας και που δε θα επιδράσει αρνητικά στον ήχο μου. Επίσης, ει δυνατόν ευκουβάλητος 
Εφόσον ο ήχος σου προέρχεται κατά κύριο λόγο από τις πεταλιέρες σου και κάποια rack units που έχεις, νομίζω ότι αυτό που σου λείπει δεν είναι ένας ενισχυτής αλλά μια active καμπίνα σαν και αυτή που σου παρέθεσε ο
adrianos.. Δεν νομίζω ότι θα σε ωφελήσει ιδιαίτερα να πάρεις ένα ενισχυτή με πιθανότατα χαμηλής ποιότητας ηχείο (σε αυτά τα επίπεδα τιμών δεν υπάρχει η πολυτέλεια ο κατασκευαστής να βάλει ένα επώνυμο ηχείο) και ουσιαστικά να "παρακάμπτεις" τα κανάλια του και τις ρυθμίσεις του αφού οι ήχοι σου προέρχονται από τα εφφέ σου.. Για λαμπάτο ούτε λόγος βέβαια, εκτός αν τα 50ευρα τα χρησιμοποιείς για να σκουπίζεις τη μύτη σου όταν είσαι συναχωμένος

..
Τα καθαρά του Fender που σου αρέσουν, δεν θα τα βγάλεις με κανέναν άλλο ενισχυτή πέραν από κάποιο παλιό μοντέλο Fender Twin Reverb, για παράδειγμα, ούτε καν με κάποιο από τις τελευταίες σειρές ενισχυτών Fender.. Επομένως, όποιον ενισχυτή και να πάρεις, είτε Laney, είτε Randall, είτε ο,τιδήποτε, πάλι θα συμβιβαστείς με τα καθαρά του.. Πιστεύω ότι πιο πιθανό είναι να προσομοιάσεις τα καθαρά του Fender σου με κάποιες ρυθμίσεις της πεταλιέρας σου παρά με το clean channel κάποιου από τους ενισχυτές που προανέφερα.. Άρα, αν πιστεύεις ότι στα επόμενα χρόνια, θα συνεχίζεις να στηρίζεσαι στις πεταλιέρες και στα rack units σου για να παράγεις τους ήχους σου, νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι μια active καμπίνα..