Καταρχάς πολλά μπράβο στα παιδιά που συμμετείχαν και ακόμα πιο πολλά μπράβο στον
Guitarero 240bpm που ανέλαβε το co-ordination και το μιξάζ (για να θυμηθούμε credits παλιών ελληνικών σειρών

)..
Το εγχείρημα εκ των πραγμάτων κρίνεται αρκετά δύσκολο και ως εκ τούτου το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα ικανοποιητικό.. Υπάρχουν μερικές ιδέες που ξεχωρίζουν και μερικές λιγότερες πετυχημένες, αλλά γενικά το επίπεδο ήταν αρκετά καλό.. Αν μου επιτρέπετε μια σημείωση: Νομίζω ότι η μεγάλη διάρκεια του κομματιού το καθιστά κάπως κουραστικό.. Βέβαια είναι τα διαφορετικά στυλ που διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά νομίζω ότι 12 λεπτά solo δεν θα άντεχε ούτε ο Malmsteen

.. Αν ποτέ προκύψει και δεύτερο ανάλογο εγχείρημα, προτείνω την δημιουργία περισσότερων αλλά μικρότερης διάρκειας κομματιών ενώ επίσης καλό θα ήταν το backing track να αποτελείται όχι μόνο από ένα theme.. Το ξέρω ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, γιατί τα ίδια τα backing tracks βγαίνουν σε αυτή την μορφή (ένα και μόνο θέμα το οποίο επαναλαμβάνεται) αλλά ιδανικά κάποιος θα μπορούσε να ενώσει 2-3 παρόμοια backing tracks..
Όπως και να έχει, νομίζω ότι αξίζει να κοπεί ένα cdάκι με τα κομμάτια, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην ξεχαστούν στις πίσω σελίδες του thread "Λάθη και Προτάσεις"

..