Καταπληκτικο παιχνιδι
Αν και ειμαι Παναθηναϊκος νομιζω οτι επαιξαν και οι δυο ομαδες πολυ καλο μπασκετ.
Απλα ο ΠΑΟ επαιξε 1 καλαθι καλυτερα 
O φιλος Μαρμελακι νομιζω πως τα ειπε ολα με μια μικρη προταση.
Ο Παναθηναικος επαιξε ενα καλαθι καλυτερα. Δεν εχω ακουσει πιο σωστη τοποθετηση απο κανενα δημοσιογραφο η προπονητη.
Ειμαι
Ολυμπιακος και κυριως
μπασκετικος.
Γνωμη μου ειναι πως ο Παναθηναικος πατουσε καλυτερα στο γηπεδο στο μεγαλυτερο διαστημα, ενω ο Ολυμπιακος προσπαθουσε με μικρα ξεσπασματα να μεινει στο ματς.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το ποσο αδιαβαστος ηταν ο Ολυμπιακος στα ντραιβ
Σπανουλη-
Γιασικεβιτσιους και στα πικ των δυο με το
Μπατιστ.
Εξισου κακιστη η αντιμετωπιση του
Πεκοβιτς...
Επισης στην επιθεση βασιστηκε σε προσωπικες εμπνευσεις
Γκριρ κυριως και
Παπαλουκα(ηταν σε μετρια μερα). Δεν ειδα πολλα καλαθια βγαλμενα απο το συστημα...
Τωρα το για το αν μια απο τις δυο ομαδες ειναι κλασεις ανωτερη ας μην το σχολιασω... Θεωρω πως ο Παναθηναικος εχει εμπειροτερους παικτες με μεταλλο πρωταθλητη (οτι εχει και ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο) ενω η καθοδηγηση του Ομπροντοβιτς (τον οποιο δεν πολυσυμπαθω) απο τον παγκο ειναι ψυχραιμοτερη.
Και παιδες μην ξεχναμε πως ο Ολυμπιακος στερηθηκε τις υπηρεσιες ενος πολυτιμοτατου εργαλειου, του
Βασιλοπουλου, ενω και ο καλος
Σοφο μονο καλο θα κανει στην ομαδα
Τι λειπει απο τον καθενα?
Απο τον Ολυμπιακο ενα τριαρι ηγετης (
Σισκαουσκας...) και απο τον Παναθηναικο ενας ψηλος να δινει ανασες σε Πεκοβιτς και να παιζει καλυτερη αμυνσ στο ενας με εναν απο το Μπατιστ (ο οποιος υστερει σε αυτο τον τομεα). Επισης δε θα τον χαλαγε να ειχε ενα πιο ποιοτικο τριαρι απο τον Περπερογλου.
Υ.Γ. Μακαρι καποτε ο Ολυμπιακος να παρει προπονητη το
Μεσινα...Για πολλους και διαφορους λογους.