Τους φίλους τους παλιούς μου χάρηκα που ξαναείδα, μα και νέους που είδα και γνώρισα.
Σ’ αυτόν τον υπέροχο χώρο του Ιανού, όλοι κάτι είχαν να κάνουν, κίνηση αδιάκοπη. Το αποτέλεσμα θα το χαρακτήριζα εκπληκτικό.
Έχω παραβρεθεί και σε άλλες εκδηλώσεις στον Ιανό και μπορώ να πω πως εμείς περάσαμε με άριστα, θα μας θυμούνται.
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και σε όλους όσους με τον ένα ή άλλο τρόπο δούλεψαν αφιλοκερδώς και έφεραν σε πέρας ένα πολύ μεγάλο έργο που έμοιαζε στην αρχή πολύ δύσκολο.
Στα μάτια του Βασίλη (βραζίλης) έβλεπα τη χαρά μα και την αγωνία να πάνε όλα καλά και όλα πήγαν.
Ο Θοδωρής, (Θοδωρής) σοβαρός όπως πάντα πάλευε εκεί με τις μηχανές ήχου και εικόνας.
Ο Λάμπρος, ( lampros) κίνηση στροβίλου θα έλεγα, δικαιώθηκε και του αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
Η Κατερίνα ( argentina) Μια πολύ όμορφη παρουσία, μέλος της επιτροπής, μπράβο Κατερίνα.
Η εκπληκτική Βάγια (Βάγια) με τη βελούδινη φωνή, σοβαρή μετρημένη και εδώ, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Την καταχάρηκα.
Ο Καλαματιανός ο Δημοσθένης (pimami) ήταν εκεί και όχι μόνο για το βραβείο του ποιήματος του. Θα τα πούμε Δημοσθένη.
Ο Ανδρέας ( x-versous ) Αυτό το παιδί το έχω στην ψυχή μου, ήταν εκεί και χάρηκα που τον ξαναείδα.
Ο Θανάσης ( Ωρίωνας ) Τον γνωρίζω μέσα από το κιθάρα, τον είδα πρώτη φορά. Έστω και για λίγο όμως θαρρώ πως είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Θα σου γράψω Θανάση.
Ο Θοδωρής ( armagedon) ήταν εκεί, οι εντυπώσεις μου, εξαιρετικές.
Η μικρή όμορφη ποιήτρια Φωτεινή (Aganippi ) την είδα για πρώτη φορά, δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε μα χάρηκα πολύ που τη γνώρισα και από κοντά.
Αν και πέρασα δίπλα τους παρά λίγο να μη δω τον αγαπητό μου Γιώργο ( ΓΙΩΡΓΟΣ Τ.) μα και το όμορφο μουτράκι, της πολύ γλυκιάς Μαργαρίτας, (SEIRINE) τους ζητώ συγνώμη.
Και τέλος την Κατερίνα (pinelopi ) πιο όμορφη από ποτέ, μέλος της επιτροπής, αεικίνητη στο χώρο, παίζοντας συχνά με το μπλουζάκι της.
Ένα αξιαγάπητο πλάσμα που είναι, εδώ, για να μπορώ να γράφω, ακόμα και σήμερα.
Δεν θυμάμαι ποιους άλλους είδα και γι’ αυτό τους ζητώ συγνώμη αν τους ξέχασα.
Μια υπέροχη βραδιά που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.