Παιδια, ευχαριστω παρα πολυ για τις παρατηρησεις σας και την γνωμη σας.
Πιο πολυ σας ευχαριστω για τον χρονο που αφιερωσατε.
armagedon δεν ειχα σκοπο να "βιασω" το τραγουδι μιας και ειναι και αγαπημενο μου. απλα ηθελα να το φτιαξω μια πρωτοτυπη διασκευη και οχι απλα μια αντιγραφη. Εξ'αλλου δεν μου πηρε πανω απο μια μερα για να το γραψω, οποτε δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα
isnogood σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και για οτι η φωνη μου θυμιζει πειρατη, θα το παρω για κοπλιμεντο
mace σ'ευχαριστω και εσενα και χαιρομαι που σου θυμισε metallica γιατι μπορεις να πεις οτι ειμαι "παιδι των metallica" απο θεμα επιρροης τοσο στα φωνητικα οσο και στα κιθαριστικα.
Βασικα να σας πω οτι ειναι γραμμενο εξ'ολοκληρου απο εμενα. Κιθαρες, μπασσο (special thanx to Salinas που μου δανεισε το μπασσο του), φωνες και τα drums που ειναι γραμμενα με το ezdrummer, mix & mastering στο Logic Studio.
Oι κιθαρες ειναι περασμενες απο το AmpliTube Metal και πιστευω οτι το αποτελεσμα ειναι αξιοπρεπες.
Αργα το βραδυ θα "σηκωσω" αλλη μια διασκευη που εγραψα και ειναι στην διαδικασια του mastering. Προκειται παλι για ενα παλιο τραγουδι του '86 απο τους The Johnnys και λεγεται Bleeding Heart. Αυτο δεν το εχω κανει τοσο "γκαγκανιαρικο" και τα φωνητικα ειναι πιο νορμαλ.