Συγνωμη..Καθε χρονο θα βγαζεται καινουριο θεμα πανελλαδικων;..Ένα δεν σας αρκει;..
Ωραία λογική.....η οποία υπερκαλύπτει και άλλους τομεις....πχ
- κάθε χρόνο rockwave......καθε χρόνο καινούριο θέμα...?
- κάθε χρόνο οι scorpions στην ελλάδα...κάθε χρόνο καινούριο θέμα...?
προσωπικά θεωρώ πως ναι χρειάζεται καθε χρόνο καινούριο θέμα......εξάλλου στο ανθρωπος και ζωή μπαίνει...τι πιο σημαντικο θα μπορούσε να μπει στη συγκεκριμένη κατηγορία? "ποσο συχνα πηγαίνετε τουαλέτα?"

@ΚgSoloman5000
Αγχος? κανένα άγχος προσωπικά αν αναφέρεσαι σε μένα...είμαι ήδη σε μια σχολή που γουστάρω και απλά πάω για κάτι καλύτερο....χαλαρα πράματα...
Επειδή μάλλον νομίζεις ότι ζεις στην παραμυθούπολη.....χωρίς να θέλω να μειώσω κανένα επάγγελμα (καθώς θεωρώ πως ο ανθρωπος κανει το επαγγελμα και όχι το επαγγελμα τον ανρθωπο)...θεωρείς πως πολλοί λένε "το ονειρο μου ειναι να γίνω πχ υδραυλικος"? (το επαγγελμα το χρησιμοποιώ επειδη το ανεφερες ήδη...) και δεν το λεω μειονεκτικα..αλλα πιστεύω πως καθαρά συγκυριακά οδηγείται κάποιος στην επιλογη κάποιου παρόμοιου επαγγέλματος...
Πάμε στα υπόλοιπα...
Νομίζω πως πρέπει να ξαναδιαβάσεις το προηγούμενο μου ποστ.....γιατι δεν υποννοούσα πουθενα κάτι.....όπως διαβασες (?) είπα και να μην γράψει κάποιος μαθηματικά πχ...όντως δεν ηρθε το τέλος του κόσμου....αλλα δεν γίνεται εσύ να βγαίνεις και να το παρουσιάζεις σαν κάτι τελείως ανώδυνο και χαβαλετζίδικο....
Επιπλέον...αν νομίζεις πως ειμαι απο τους γελοιους (μέσα στους οποιους μονος σου τοποθέτησες τον εαυτό σου) που νομίζουν πως είναι πιο έξυπνοι, ώριμοι, αρχιδαράδες απο τους υπόλοιπους εσύ έχεις βαθύτατα μεσάνυχτα.....είμαι κατά του συγκεκριμένου θεσμού καθώς έχω κρίση....ξέρω να βλέπω τι γίνεται γύρω μου.....το ότι διαβάζω και παπαγαλίζω μαθήματα επειδή είναι ο μόνος τρόπος να περάσω εκεί που θέλω δεν σημαινει ότι έχει γινει και το μυαλό μου μαρμελάδα....ο συγκεκριμένος θεσμός ωθεί τα παιδιά στην παπαγαλία, στην ελλειψη προσωπικων απόψεων, και στην προβατοποίηση.....είτε το θέλουμε όμως είτε όχι...αυτά τα σκατά έχουμε να αντιμετωπίσουμε...
Δεν μίλησε κανείς ούτε για δυστυχία σε όλη τη ζωή, ούτε για κοψιμο φλέβας, ούτε για καταθλιψη, κλαματα και οδυρμούς...μιλησα απλά για στεναχώρια...είναι φυσιολογικό να στεναχωρεθεις αν δεν γράψεις όσο περίμενες....εδώ αν σε παρατήσει η γκόμενα που γουσταρεις τα βάφεις μαύρα....
τι ακριβώς δεν μπορείς να καταλάβεις? το ότι κάποιος στεναχωριέται για κάτι σημαινει ότι τα βάφει μαύρα για όλη του τη ζωή...? έλεος...

τέλος...αφού πιστεύεις ότι όλα αυτά δεν οδηγούν πουθενα γιατι δεν τα παρατάς ρε αδερφέ? παράτα την ιατρική (τουλάχιστον θα διατηρήσεις την ανθρώπινη πλευρά σου.....πριν καταντήσεις κι εσύ σαν όλους τους γιατρούς που νομίζουν ότι ειναι θεοι και γω δεν ξερω τι άλλο...και όχι...δεν είναι ατελής γενίκευση...) και πάνε γίνε οικοδόμος (οι οποίοι πραγματικά είναι άξιοι σεβασμού...οι περισσότεροι τουλάχιστον....)...μήπως σε βολεύει εσένα η λογική του "κοίτα..έχω περάσει ιατρική και είμαι ουαου, πίνω φραπέδες και λέω και καμια μαλακια στους μικρότερους για να μαθαινουν"..
Έλεος με τις ντεμεκ φιλοσοφίες τέτοιου τύπου.....Μπομπόλια συμβουλές......