παικτικα ΑΨΟΓΟ. Να κανω ομως και το δικηγορο του σατανα, το θεμα ηταν μια ''μεση''. Δεν ειχε ή δε παρατηρησα ριφακια-μελωδιες, ενα αρχη μεση τελος. Μονο ΜΕΣΗ........και ενταξει ρε παιδια ποια με αυτες τις μπουρμπουλιθρες. Μαθεται οτι το δυσκολο ειναι να παιζεις αργα. ετσι? Δηλ αν κατσεις μια δυο θα παιξεις και 128μετρα(χεχε) αλλα εκφραση? ΡΕ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΨΟΓΑ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ.............FEELING WHERE IS THE FEELING?
Παντως το ξαναλεω για τζαμαρισμα, τεστ ηχου ξεκα>>>>>>>>τος κλπ ηταν ΤΡΟΜΕΡΟ.
Και για να μη το παιζω και αρχοντας εγω δε τα παιζω αυτα. Ξερω πως γινονται και τα διδασκω αλλα το θεωρω χασιμο χρονου ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!ειμαι τις παλιας και αλλης βεβαια σχολης χωρις να σημαινει οτι δεν ειμαι και κιθαριστας.
Α!! και ενα ανεκδοτο
Ενας μεταλας και ενα μπλουζιστας πανε κοντρα με τις κιθαρες.
Ο μεν του ωδειου τελειος φτασμενος και ο αλλος του δρομου.
Ξεκιναει ο μεταλ με αρπετζια σουιπ λεγκατα κ.α. Η ταστιερα εχει αναψει και η πενα εχει λιωσει.
Ο κακομοιρος ο μπλουζιστας πα να παιξει το κατι του και τραβαει ενα μπεντ-μια νοτα στη λα πεντατονικη απλο ΑΛΛΑ!!!!!
Ο μεταλ τον κοιταει με υφος υπεροπτικο και ειρωνικο λεγοντας του χεχε τι ειν αυτο ρε φιλε?
μας δουλευεις? Ο μπλουζ του απανταει : Η ΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!(πιανει και σε ατομα ασχετα απο μουσικη)
Αυτο το λεω οχι για να υποτιμισω αλλα για να διορθωσω(εχω και καποια χρονια στο σκαλι της κιθαρας και της ζωης) ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΙΑ!!!!!!!!! Παντως μπραβο ρε παιδια, ειστε ποιο ξυπνοι απο μας τα πουρα!!!!!!!!!!!!!