σαν κιθαρα παντως δεν θα μετανιωσεις για την αγορα της...
στα ποσα λεφτα ειναι μεχρι τωρα?
Φιλε a7xjoey η τιμη της αυτη τη στιγμη εχει φτασει στο εξεφτελιστικο ποσο των 100 δολλαριων!!συν τα μεταφορικα θα μου παει καπου στα 150 συνολικα, αν τα πραγματα μεινουν ετσι...
Eχει ενας φιλος μια γκιμπσον ν, και παιζω συχνα με αυτη... ο φιλος λεει τη συνηθισε αμεσως, εγω δεν μπορω με τιποτα να τη συνηθισω. Αυτο με το βαρυ μπρατσο ισχυει επισης σε πολλες κιθαρες ν, με αποτελεσμα να παλευεις να κρατησεις την κιθαρα ορθια και να μην μπορεις να παιξεις.
Οσο αφορα ι-μπει, μπορει να φτασει πολυ πιο πανω, η μπορει να μην την πουλησει τελικα αν δεν φτασει στην τιμη που θελει.
Κοιτα φιλε Jezus, η προσφρορα αυτη ειναι απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι με μουσικα οργανα στην Αμερικη, το οποιο πουλαει 4 μοντελα schecter σε bid ομως μονο.Δηλαδη δεν τις πουλανε και κανονικα με το κλασσικο "buy it now" αλλα τις εχουν βαλει σε πλειστιριασμο, διοτι ειναι υποτιθεται μεταχειρισμενες.Ουσιαστικα τις ειχαν στο μαγαζι στη βιτρινα, και απλα οι κιθαρες εχουν παιχτει αραια και που απο διαφορους που απλα θελαν να τις δοκιμασουν, αλλα ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση οπως τονιζουν.Και τις βαλαν σε πλειστιριασμο για να τις "ξεφορτωθουν" κατα καποιο τροπο γιατι ειναι μοντελα του 2008..
Επειδη δεν εχω αλλη παρομοια εμπειρια σε πλειστιριασμους στο e-bay, ξερεις κατι συγκεκριμενο να με συμβουλεψεις??
Η αληθεια ειναι οτι εχω δει κιθαρες πραγματικα να εκτοξευονται απο τη μια στιγμη στην αλλη, αλλα εχω δει και κιθαρες να εχουν παραμεινει στην ιδια τιμη...
Ο πλειστιριασμος θα κρατισει μεχρι και αυριο το βραδυ...