Εγώ βρήκα πολύ νόημα στο κομμάτι, αν και στην αρχή όντως φαινόταν λίγο για κ*&$γκαζιάρικο, αλλά στη συνέχεια το κομμάτι πραγματικά με κέρδισε...
Η αλλαγή με τα πλήκτρα ήταν και γ**ώ (Flammetal είναι αυτό κύριε Αναστασάκη;;;

) και μου έδεσε το αρχικό (κ*&^γκαζιάρικο) αρπεζοθέμα με το υπόλοιπο... Πολύ ωραία ιδέα!!!
Ο ήχος ήταν καθαρός, ο Katsionis άψογος και ο Loureiro...ο εαυτός του, δηλ. αέρινος και γ**ώ (εγώ γουστάρω περισσότερο το "no gravity" που είναι και πιο κοντά στο στυλ του σόλο που έπαιξε εδώ φίλε KJP - περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια, αλλά θα'θελα να τον θέσω υπ'όψη σου μιας και μένα οι Angra δεν είναι απ' τις αγαπημένες μου μπάντες μεν, αλλά το συγκεκριμένο cd-άκι το γούσταρα

)
Anyway, χαίρομαι πάντα να ακούω κομμάτια που έχουν αυτό το κάτι ξεχωριστό, προσωπικό στοιχείο του καλλιτέχνη, άσχετα με το αν το κομμάτι "μου μιλάει" σε προσωπικό επίπεδο ή όχι! Τέσπα, όλο ερωτήσεις και σχόλια είμαι...
Αυτό που θέλω να πω είναι: Συγχαρητήρια!!! : Πολύ ωραίο, πολύ μουσικό και πολύ πρωτότυπο το κομμάτι, και περιμένουμε και άλλα τέτοια... Είναι καλό να έχουμε (όσο περισσότερους μπορούμε) καλούς και πάνω απ' όλα σοβαρούς μουσικούς να μας θυμίζουν ότι δεν ζούνε όλοι "στο Ελλάντα" όπως έχω πει και αλλού!!!
Υ.Γ.: το cd-άκι δεν το χω προμηθευτεί ακόμα, αλλά άκουσα και το Astrochicken (!!!) και μάλλον θα το κάνω σύντομα - που μπορούμε να το βρούμε ;;; υπάρχει επίσημη διάθεση κάπου στην Αθήνα ή μόνο μέσω διαδικτύου διατίθεται;...
Ευχαριστώ