Παιδιά, κάποιοι μπαίνουν στο kithara επειδή θέλουν να μάθουν κάποια καλλιτεχνικά νέα,να έρθουν σε επικοινωνία με κάποιους μουσικούς , ζητούν απόψεις για τις δημιουργίες τους, συνθέσεις και στίχους, έχουν απορίες σχετικά με τη ζωή, τη καθημερινότητα, θέλουν να επικοινωνήσουνε με ανθρώπους που μοιράζονται τη κοινή τους αγάπη για τη μουσική και μέσα από τη κουβεντούλα να γνωριστούνε καλύτερα... Και λογικά αυτά τα θέματα θα έπρεπε να χαίρουν περισσότερης προσοχής από τα μέλη του forum...
Είτε το θέλετε είτε όχι, η συμβουλή του τύπου που θα σε καθοδηγήσει σε έναν προβληματισμό σου που έχει να κάνει με τη καθημερινή σου ζωή είναι πολύ σημαντικότερη από το ποστ αυτού που θα σε συμβουλεύσει για την αγορά ενός ενισχυτή... Γιατί? Γιατί ο 1ος δίνει την απάντηση σε ένα ερώτημα που απασχολεί αρκετά κάποιον άλλον ενώ ο 2ος δημοσιεύει κάτι που είτε θα περάσει στο ντούκου είτε θα αποτελέσει αφορμή για flames... Μάπα ο καινούργιος Marshall... ''ουουουου ντροπή τους'', ''κρίμα'', ''πάει το rock'', ''κλαίω τα λεφτά μου'', όλα αυτά είναι posts που προσφέρουν κάτι? Σε βαθμό μάλιστα που θα χαντακώσουν άλλα θέματα για τα οποία κάποιος άλλος περιμένει διακαώς μια απάντηση?
''Μα ο μουσικός είναι άμεσα συνδεδεμένος με την τεχνολογία, την τεχνική μπλα μπλα μπλα''... Και εγώ έχω καψούρα με μια Fender, να ανοίξω μήπως thread στο ''ΚΙΘΑΡΑ-ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙ'', έτσι να γουστάρουμε? Αλοίμονο αν περιμένει ο καθένας το kithara και το κάθε kithara για να εμπνευστεί ή να σχηματίσει προτίμηση και καλλιτεχνική άποψη...
Όσοι μπαίνετε στις κατηγορίες που αφορούν μουσικά όργανα κλπ θα έχετε παρατηρήσει ότι μέλη με γνώσεις (CCL, johnrageon, fretwork, tony g και πολλοί-πολλοί άλλοι που μου διαφεύγουν) δε γράφουν πλέον στο forum... Κάποιοι μάλιστα γράφουν αρκετά σε κάποιο άλλο, ''γειτονικό'' forum και αυτό λέει πολλά...Ότι γλυτώσαμε αρκετές βαρετές σελίδες για τρανζιστοράκια,κουμπάκια,πεταλάκια,σκατουλάκια και δεν συμμαζεύετε. Προσωπικά κι εγώ αν είχα τόσες γνώσεις θα προτιμούσα να τις εναποθέσω κάπου που δε θα πήγαιναν χαμένες...
Και αν ξεπεράσαμε τώρα το σοκ της διασκευής του κειμένου του gers ,θέλω να πω τελειώνοντας, ότι κάθε νόμισμα έχει 2 πλευρές. Προτιμώ το κιθάρα με τη ποικιλία του , που θα με κρατάει στους κόλπους του καθημερινά, παρά με μιά μονόχνωτη,τεχνοκρατική, σχεδόν στα όρια του nerd διάθεση, την οποία θα χρησιμοποιώ 2 φορές το χρόνο. Όλοι αγαπάμε ή όχι το κιθάρα για τους λόγους μας λοιπόν.Ας μην αλλάξει τίποτα παρακαλώ...