http://www.pare-dose.net/blog/?p=2898
αυτο πώς σας φαινετε; οση δοση αληθειας κι αν εχει,μου προκαλει αηδια.
Γνωμη μου ειναι πως στην εμφανηση του ο καθε ανθρωπος μπορει να κανει οτι θελει...
Και για την υποθεση παιδεραστιας, οσα και να εχουν ειπωθει, οσες φημες και αν υπαρχουν, κανεις δεν ξερει τι εγινε πραγματικα!!
Αλλα οτι και να εκανε αυτος ο ανθρωπος στη ζωη του, αυτο που πρεπει να κοιταμε εμεις, ειναι αυτο στο οποιο διεπρεψε!!Τωρα παει..εχει φυγει απ τη ζωη, και πισω του μας αφησε μια τρομερη κληρονομια!!Εξαλλου, τον τιτλο
Βασιλιας της Pοp δεν θα τον ειχε παρει ενας τυχαιος ανθρωπος...ηταν ξεχωριστος σε αυτο που εκανε..πρωτοπορος μεγαλος!!
Πιστευω πως σε λιγα χρονια, αυτο που θα εχει μεινει σε μας οταν ακουμε το ονομα Michael Jackson, θα ειναι μια νοσταλγια, ενα "δεος" με κυριευει ολοκληρο και μονο που γραφω το ονομα του!!Και αυτο που με στεναχωρισε πιο πολυ απ ολα, ειναι αυτη η εικονα που εχει διαρευσει παντου, οταν βγηκε απο το νοσοκομειο, πεθαμενος πια...κουκουλωμενος..με σωληνες στο στομα...
Πια δεν ηταν ουτε βασιλιας, ουτε κατι παραπανω απο τον καθενα μας...ενα σωμα ειχε παραμεινει νεκρο, ανημπορο να κανει οτιδηποτε..και αυτο ηταν το μονο που δεν ηθελα να δω...εναν βασιλια ανημπορο..σαν τα μικρα παιδια που θελουν τον ηρωα τους παντα να νικαει, ετσι και στα δικα μου ματια και τη σκεψη μου, ο Βασιλιας αυτος ποτε δεν επρεπε να πεθανει..