Νταξει ας μην γινομαστε και υπερβολικοι ετσι?
Οχι φιλε μου King_Mob/Roufus συμφωνω ας μην γινομαστε υπερβολικοι...αλλα το συγκεκριμενο δεν το βρισκω υπερβολικο..βεβαια μπορει να κανω και λαθος!!
Αλλα κοιταξε, για μενα οσο και για πολλα ακομη εκατομμυρια ανθρωπων, ο Michael Jackson ηταν ενα ειδωλο!!
Προσωπικα για μενα ηταν παντα ενα μεγαλο κινητρο, ενα παραδειγμα καλως η κακως...και ηταν απεριοριστη η λυπη μου για το θανατο του..οσο διαβαζα δηλαδη στο internet αρθρα και δημοσιευσεις απο καναλια του ξενου τυπου, πραγματικα σπαραξε η καρδια μου!!Οχι μονο γιατι ηταν ενας μεγιστος καλλιτεχνης που τοσο πολυ αγαπουσα, αλλα και για το φρικτο του θανατο..πιεσμενος απο παντου, χρωστουσε χρηματα, για να ανταπεξελθει επαιρνε μεγαλες ποσοτητες φαρμακων..και στο τελος αυτα τον προδωσαν.!!Ειναι λυπιτερο τελος για οποιονδηποτε ανθρωπο, και ποσο μαλλον για καποιον που εχει αφησει πολλα στον κοσμο..
Οσο για τις αυτοκτονιες, φυσικα τις καταδικαζουμε!!Ειναι μαλλον ο χειροτερος τροπος να δειξεις την συμπονια σου σε εναν ανθρωπο που χαθηκε!!Και πανω απ'ολα ο Michael Jackson που πραγματικα αγαπουσε τα παιδια (και οχι με την οποιανδηποτε πονηρη εννοια οπως πολλες φορες κατηγορηθηκε), δεν θα επετρεπε ποτε κατι τετοιο και τοσο παραλογο...αλλα η στεναχωρια μεσα μας, και ισως τα δακρυα που πολλοι χυσαν για αυτο το αστερι..για μενα ειναι απολυτως λογικα..εως παρα πολυ συγκινητικα