1 σχόλιο και 1 απορία:
Πρώτα από όλα,ακομα μία φορά η Γεωργία έγραψε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ στίχους (αν και προσωπικά το "πειρατές σε ρεσάλτο" παραμένει το αγαπημένο μου

)...
Κατά δεύτερον εξαιρετική η μελωποίηση της Rorygirl,όπως και κιθαριστικά και φωνητικά είναι πάρα πολύ όμορφο στο άκουσμα!Κάποια μικρολαθάκια σε κάποιες ψηλές,δεν έχουν να κάνουν με την "έκταση" της φωνής,αλλα για το ότι δεν είναι ένα κομμάτι που έχεις μάθει να το λες,και ήταν σαν εκεινη τη στιγμή να το "ανακαλύπτεις",και να προσπαθείς να κάνεις νέα πράγματα.Δεν ήταν δηλαδή πιστεύω "οικείο" το άκουσμα του τραγουδιού στα αυτιά σου.Ίσως αν το έλεγες 5-10 φορές ακομα μονη σου πριν το ηχογραφήσεις,να απέφευγες τις "εμπνεύσεις".Όπως και να έχει όμως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.Άλλωστε δεν ακούστηκε κάτι λάθος.Απλά φάνηκε σαν να έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου σε μερικά σημεία,που είτε το μετάνιωνες ή άλλαζες γνώμη.
Μπράβο και στις δυο σας.
Και η απορία τώρα:Πώς μπορώ ρε παιδιά μέσω του υπολογιστή μου,να ηχογραφήσω κάτι με τόσο καλή ποιότητα?Χρειάζεται μικρόφωνο,οκ.Απο εκει και πέρα?Είναι κάποιο πρόγραμμα?Χρειάζεται κάποια άλλη συσκευή?Σρυ για την "ηλιθια" ερώτηση,αλλά το έχω ξαναπεί πως η μουσική μου ήταν και είναι σε ερασιτεχνικο εντελώς επίπεδο.Απλά θέλω να κάνω κάτι,που να έχει τουλάχιστον καθαρότερο ήχο,από τις ηχογραφήσεις του...κινητού...Σρυ για το οφ τόπικ,και ευχαριστώ εκ των προτέρων για πιθανη βοήθεια.