Εξαρταται... Αν εισαι αποφασισμενος να σκασεις αρκετα χρηματα, αλλα απο την αλλη θες να εχεις και οσο περισσοτερους ηχους γινεται και καλα εφφε, ο λαμπατος + εφφε δεν ειναι μονοδρομος σε καμια περιπτωση. Πας παλι σε modelling μηχανημα, απλα τα σκας γερα.
Εχουν περασει αρκετοι λαμπατοι απο τα χερια μου και modelling και solid state... ΠΛΕΟΝ, με μηχανηματα τυπου axe fx, πραγματικα δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο να στραφω σε λαμπατο ενισχυτη. Η μονη περιπτωση να το κανω αυτο θα ηταν αν ηθελα 1-2 πολυ καλους ηχους και κανα εφφεδακι και αν ταυτοχρονα ηθελα οπωσδηποτε να εχω το look και τα controls κτλ του αυθεντικου.
Με την εξελιξη που εχει γινει στο modelling, αν παρεις ενα axe fx πχ και μαθεις να το χειριζεσαι, πραγματικα δεν χρειαζεσαι ΚΑΙ λαμπατο...
Τα χεις ολα σε 1 και τα κανει ολα απιστευτα καλα... Για αυτο κι εγω πουλησα ολους τους λαμπατους μου ενισχυτες και προενισχυτες και εμεινα με το axe... Ποτε δεν ειχα καλυτερο ηχο, πιο πιστο σε ηχογραφησεις που ακουγα τοσα χρονια, τοσο παραμετροποιησιμο και κυριως με την ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ που εχει ενας λαμπατος...
Δεν ξερω αν ο Cliff που δημιουργησε το axe εχει κανει συμφωνια με το διαολο, αλλα οτι εχει κανει απλα δουλευει...