Αποστολέας Θέμα: ΑκροΣτοιχίδες...  (Αναγνώστηκε 1852 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Crool

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
ΑκροΣτοιχίδες...
« στις: 21/07/09, 02:42 »
   Θ  έλω μόνο να ζω      
   Ε  γώ το χρόνο μου μετρώ      
   Λ  ίγη πως είναι η ζωή μας      
   Ω  ρα την ώρα που περνώ      

Μ  η μου χαλάτε τη γαλήνη      
   Ο  νειρο έβλεπα καλό      
   Ν  α ονειρεύομαι αφήστε      
   Ο  τι μου λέτε προσπερνώ      

Ν  α τα προλάβω πριν να φύγουν      
   Α  ντί μιζέρια να ζητώ      

Ζ  ω για να ζω και λέω πάντα      
   Ω  ρες στιγμές μου, τις μετρώ…      

Δεν υπάρχει τίποτα το "ασεβές" (κλπ σάπια) στην έκφραση γνώμης, και θέσης περί δίκιου.

Αποσυνδεδεμένος androula

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΑκροΣτοιχίδες...
« Απάντηση #1 στις: 22/07/09, 21:09 »
Crool, βρίσκω, καταρχην, πολύ όμορφη κ προτοτυπη την ιδέα σου για την ακροστιχιδα...
μου άρεσε πολύ το έργο σου...
τεχνικά δεν μπορώ να το κρίνω... αλλά βγάζει κάτι ωραίο...
αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της φαντασία σου κ των μεγάλων ικανοτήτων σου, κατ' εμε παντα.
δεν μπαίνω πλέον και συχνα στο site ελλείψει χρόνου... ωστόσο κάθε φορά βρίσκω κ ένα λόγο να συνεχίσω την επαφή μου με το site, έστω κ στο ελάχιστο.
είναι αυτή η προσπάθεια για δημιουργία, για φαντασία κ ονειρο... στην οποιά τουλάχιστον όσο αφορά εμένα έχεις παίξει ρόλο κ εσύ με τα έργα σου...
 δεν ξέρω αν πάντα μπορώ να συλλάβω  το νόημα που θέλει να δώσει ο δημιουργός, αλλά σίγουρα παίρνω το έναυσμα για ένα νέο προβληματισμό μια νέα προσέγγιση της προσωπικότητας του δημιουργου...(πάθος με ψυχολογια!) και το έργο σου μου δίνει αυτή την δυνατότητα...!
δεν ξέρω κατά πόσο βέβαια σε ικανοποιεί αυτή η επικοινωνια του δημιουργού με τον αναγνώστη...
συγχαρητηρια κ καλή συνεχεια!
« Τελευταία τροποποίηση: 22/07/09, 21:13 από androula »
Life isn't about finding your self...LIFE IS ABOUT CREATING YOUR SELF.................!
www.myspace.com/androula7

Αποσυνδεδεμένος Crool

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: ΑκροΣτοιχίδες...
« Απάντηση #2 στις: 23/07/09, 00:31 »
Με κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενο τα γραφόμενα σου και οι σκέψεις σου για ό,τι γράφω!
Ειδικά επειδή έχω δει ότι γράφεις με πολύ ψυχή και αλήθεια, χαίρομαι ακόμα περισσότερο αφού ξέρω πως το
ίδιο κάνεις και στο σχόλιό σου, δηλ. αν και τόσο μεγάλο, τίποτα δεν είναι γραμμένο από σκέτη ευγένεια,
και σε τίποτα δε λείπει η ειλικρίνεια!!! Γι αυτό λοιπόν η διατύπωση "με τιμά το σχόλιό σου" δε θέλω να φανεί στα μάτια σου
καθόλου ξύλινη! Με τιμάει! Βέβαια και με ικανοποιεί η επικοινωνία που αναφέρεις μεταξύ δημιουργού και αναγνώστη.
Χαίρομαι και για ό.τι λες πως βρίσκεις σε αυτά που γράφω! Και συ να συνεχίσεις να γράφεις όπως μέχρι τώρα με Ψυχή και
Αλήθεια, γιατί, όπως και στη ζωή, αλήθεια δίνεις αλήθεια θα πάρεις. Χωρίς αυτά άλλωστε το μόνο που θα καταφέρουμε
είναι να φτιάχνουμε γραπτά σαν ολοστόλιστα, φεγγοβόλα, μα κενά δοχεία, άψυχα κουφάρια...
Οσο για μένα θα συνεχίσω να γράφω, πιστεύοντας πως αξίζει να γράφει κάποιος
και μόνο για ένα, έστω και κάθε δύο χρόνια, σχόλιο σαν το δικό σου!

Να είσαι καλά. σ' ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: 23/07/09, 08:44 από Crool »
Δεν υπάρχει τίποτα το "ασεβές" (κλπ σάπια) στην έκφραση γνώμης, και θέσης περί δίκιου.