Ευχαριστώ πολύ και τους δύο!
PDL - Συμφωνω, αρχικά θα 'ξαναεπισκευτώ' την ηχογραφηση για να την ξαναμιξάρω, να δω αν μπορω να το φερω ετσι οπως λες. Ισως 'ριξω' το σολο σε ενα ακόμα τρακ, μπας και παχυνει. Βεβαια να σου πω οτι στη πραγματικότητα χρονο εχω μονο για παιξιμο και τραγουδι, και το Fostex-ακι ειναι 'σημειωματαριο' πιο πολύ... Απο την αλλη, μου λενε οτι η φωνη πρεπει να ειναι μπροστα, καποιος επαγγελματιας στουντιας μου ελεγε και ξαναλεγε 'γραφε να ακούγονται όλα τα συμφωνα καθαρά'... Εγω το κανω πιο πολυ για να 'ξεγυμνωνομαι', να ακουγονται όλα τα λάθη καθαρα.
Parlats - Η χροια... εμ... κανονική με την εννοια οτι φυσιολογικα γρεζάρω οταν ανεβαίνω (για μενα) ψηλα, αλλα δεχομαι απολυτα την παρατηρηση σου και ειναι κατι που προσπαθω να διορθώσω - σ'ευχαριστω που το πρόσεξες. Νομιζω οτι 'γρέζο' σε λευκούς που τραγουδουνε στο ball park αυτό ειναι πιο πολύ φτιαχτό, απλά ειναι θεμα καλής 'ηθοποιιας' για να μην φαίνεται... Δεν θέλω να ειμαι απόλυτος, αλλα ετσι το καταλαβαίνω, ακομα και σε διασημους.... Μπορώ σιγουρα να το τραγουδήσω πιο πολύ 'απο την κοιλιά'... οπως οταν τραγουδάω αλλα ειδη, αλλα αξιζει τον κοπο να δουλεψει κανεις το γρεζο...
Και σιγουρα μου κάνει εντυπωση το σχολιο της Γεωργιας και του Parlats για την προφορα, γιατι ειμαι bilingual... Πρακτικά, αυτο που χρειαζεται στη δικη μου περιπτωση ειναι μαλλον να μην ξεχναω την αρθρωση οταν τραγουδαω, δεκτο αφου ειναι το Α και το Ω στο τραγουδι.
Thanks!