Παροτι ειμαι ανοιχτα τρανζιστορικος, (Χωρις να μισω τις λαμπες αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση) δεν καταλαβαινω γιατι αποκλειστικα solid state. Τωρα που οι τιμες ειναι πλεον χαμηλες και υπαρχει η αγορα του μεταχειρισμενου...Γιατι οχι ενα αξιοπρεπες combo 1Χ12 που δε θα σε ξεκολωσει στο κουβαλημα, θα εχει παντα σταθερο ηχο(αυτο για την περιπτωση που ελεγες οτι παω live και ο,τι καμπινα βρω...) και αν ειναι κ αξιοπρεπες χαμηλα να παιζεις κ να γουσταρεις λιγο και στο σπιτι. Γιατι, αν ειναι θεμα το χαμηλη ενταση-σπιτι-προβα-κονσολα ε τοτε βγαινεις και με καλο ψηφιακο μηχανακι direct. Και με καλυτερη κεφαλη για κανονικα Live...
Παντως αν το σκεπτικο σου ειναι μια ελαφρια φορητη κεφαλη λιγο απο ολα, +τα line6 που εχεις(και το γεγονος οτι καποιες, οχι ολες, οι λαμπατες κεφαλες πρεπει να εχουν συνδεδεμενο φορτιο(μεγαφωνο) για να μην καουν) τοτε δεν ειναι κακη ιδεα. Και παροτι τρωνε τρελο θαψιμο!παντα μου αρεσαν οι marshall mg ασε που εχω δει 100ρα κεφαλη να φευγει για 180 ευρω...μεταχειρισμενη. Οι hughes and kettner θεωρουνται πολυ καλοι, καθαρο προς το κρυσταλλο απο τον metroverb 50 αλλα η παραμορφωση ηταν στα αυτια μου, η χειροτερη απο ολους...απλα γενικου τυπου fizz χωρις χαρακτηρα. Η καλυτερη solid state κεφαλη που μου αρεσε ομως απο παλια ηταν η Laney tube fusion(TF) σειρα...Υποτιθεται οτι η τωρινη, ειναι η Lv. Παντως σκοτωνε το marshall mg τοτε...