Τι λες κι εσυ ρε Πετρο? Θα ταιριαξουν με τη χιονατη μου...? Ειδικα ο νεκ (ελεω 24 ταστων?). 
Αγορίνα την άποψη μου για τους μαγνήτες που κατασκευάζει και τοποθετεί στις κιθάρες της η Carvin την ξέρεις αλλά μιας και μιλάμε εδώ ανοιχτά και επειδή δεν μου αρέσει να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις απο δική μου ελλειπής διατύπωση,για τους συγκεκριμένους που φοράει η δική σου,τους είχε και η δική μου,η άποψη μου είναι ότι αν κάποιος παίζει το 70-80% του στο καθαρό κανάλι θα τον ικανοποιήσουν άνετα,τα σπλιταρίσματα προσωπικά τα λάτρεψα, εκεί όμως που μου τα χαλάνε είναι στα γκάζια,χοντρικά και για να μην γίνομαι κουραστικός ο bridge μαγνήτης μου έδινε μια "πριμαριστή χροιά" και δεν έγινα ποτέ φίλος μαζί του,ο neck ήταν πολύ καλός,σφιχτός και συγκεκριμένος ακόμα και σε υπερβολές με το γκάζι,αλλα και οι 2 τους αδικαιολόγητα θορυβώδεις,εννοείται σε humbucking mode.
Τώρα αυτά είναι απλά κάποιες δικές μου παρατηρήσεις,να σου πω εμμένω σε αυτό που σου είχα πει και παλιότερα,χωρίς να ξέρω τον λόγο που θέλεις την αλλαγή και τι θα ήθελες απο αυτήν την αλλαγή,θα πρότεινα να ζήσεις και άλλο μαζί τους,δώστους την ευκαιρία,νομίζω είναι νωρίς ακόμα να τους αλλάξεις.
Δεν σου απαντώ για το αν αυτοί θα ταιριάξουν στη χιονάτη γιατί δεν έχω ιδέα τι διαφορετικό απο αυτό που παίρνεις απο τους στοκ θα ήθελες.
Πάντως ότι άλλο δοκίμασα στην κιθάρα είχα επι της ουσίας καλύτερο αποτέλεσμα απο τους στοκ.

ΥΓ.Βγήκαμε εντελώς off topic,αλλά δεν νομίζω ότι ο φίλος που άνοιξε το θέμα το παρακολουθεί,αν δεν είναι έτσι και προχώρησε στην αλλαγή ας μας πεί τις εντυπώσεις του.