Αποστολέας Θέμα: New L.i.E song  (Αναγνώστηκε 3602 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
New L.i.E song
« στις: 03/09/09, 13:54 »
Λεγεται ''Gone''. Περιμένουμε κριτικές  ;D
www.myspace.com/liegr

Αποσυνδεδεμένος gkou

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • https://myspace.com/gkou
    • Προφίλ
    • my songs and my covers
Απ: New L.i.E song
« Απάντηση #1 στις: 03/09/09, 13:58 »
Μπράβο παιδάκια μου!!!Πάντα τέτοια! :beer :beer :beer :beer
Απίθανο το κομμάτι σας, ωραία φωνητικά,τα όργανα όμορφα συνδυασμένα, προσεγμένη ενορχήστρωση, με στείλατε λέεεεεμε!!!

Αποσυνδεδεμένος themos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Αγιάτρευτος ροκαμπιλάς
    • Προφίλ
    • Picos Apicos & The Pina Coladas
« Απάντηση #2 στις: 03/09/09, 14:08 »
Πολύ ωραίο παιδιά, καλή συνέχεια.  :)
Picos Apicos & the Pina Coladas on the Web:

www.picosapicos.gr
MySpace
Facebook

Αποσυνδεδεμένος lordi13

• Θαμώνας
  • the icon of dominance
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 03/09/09, 20:15 »
πολυ καλο ρε , πως και δεν εισται ακομα γνωστοι...

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • If it's too loud, you are too old!
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #4 στις: 03/09/09, 22:33 »
Όμορφο κομμάτι. Μου άρεσε πολύ η live αισθητική του.

Αποσυνδεδεμένος Garvin

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • There's no business like show business!
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 05/09/09, 17:41 »
ανεβασαμε κ αλλο ενα. ''emotional hell''

Αποσυνδεδεμένος Ammon Jerro

• Παλιός
  • Chaotic Good
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 25/11/09, 14:52 »
τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε! τα σπατε!
Boys believe nothing can hurt them. Grown men know better.