Λέγοντας digitίλα εννοώ την ψηφιακή χροιά που έχει ο ήχος. Και νομίζω ότι κανένας από τους ψηφιακούς modelling ενισχυτές που έχω ακούσει μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να την εξαφανίσει τελείως, ειδικά όταν πρόκειται για ήχους με έντονη παραμόρφωση. Γι αυτό σού είπα ότι πρέπει να ακούσεις από κοντά έναν Tech 21 Trademark, ο οποίος προσφέρει αυτό που αναφέρεται ως "αναλογικό modelling". Αν μάλιστα τον βάλεις δίπλα σε έναν ψηφιακό ενισχυτή, πιστεύω ότι θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά. Ο ήχος είναι πιο φυσικός, πιο αέρινος, με περισσότερη διάσταση και βάθος, χωρίς ψηφιακή απόχρωση και με καλύτερη απόκριση στο παίξιμο.
Βέβαια όλα αυτά είναι θέμα αυτιών. Εμένα π.χ. στα συγκεκριμένα video ο Line 6 μού φάνηκε πιο μουντός και μονοδιάστατος, σε αντίθεση με τον Mesa ο οποίος είναι πιο καθαρός και διαυγής, με περισσότερες αρμονικές. Βέβαια σαν προσομοίωση είναι πολύ κοντά και δεδομένης της διαφοράς στην τιμή και την ευελιξία του Flextone, είναι σίγουρα μια σοβαρή επιλογή. Αν εσύ άκουσες ή δοκίμασες τον Flextone και σε ικανοποιεί, τότε αυτά που λέω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος δεν έχουν καμία σημασία. Εσύ θα πρέπει να προτιμήσεις αυτό που σού λένε τα αυτιά σου ότι είναι καλύτερο.