Γιώργο να σου πω την γνώμη μου λίγο αναλυτικότερα γιατί τελικά παίζουνε πολλές επιλογές αν δεν είσαι αυστηρός στο θέμα των 150 ευρο
Σίγουρα θα πάρεις φθηνό εξοπλισμό. και πάλι όμως ένας εξοπλισμός 250-400 ε (ενισχυτής και κιθάρα) είναι πολύ καλύτερος από εναν 150, ΄πόσο μάλλον 100- ευρώ.
το σετ των 150 ευρώ είναι πολύ καλή επιλογή γιατί θα έχεις όλο τον εξοπλισμό με την μία και θα αρχίσεις να μαθαίνεις. είναι καθαρά εξοπλισμός για αρχάριο-αρχάριο, σε φάση "παίρνω ένα σετ ηλεκτρικής γιατι δεν ξέρω τίποτα απο αυτά, και βασικά παίζει και τελικά να τα παρατήσω σε κάνα χρόνο, δεν είμαι σίγουρος" Με εμπειρία 1 έτους αυτός ο εξοπλισμός θα αρχίσει να σε χαλάει και θα χρειαστείς ποιοτικότερο εξοπλισμό, και θα χρειαστεί να αλλάξεις τα πάντα, ίσως και τα καλώδια πο λέει ο λόγος. Θα μπορούσες να παιξεις για κανα 2 χρονια με αυτό και μετα να χτυπήσις κατι πολύ καλό στα 1000+ ευρώ, και θα σου μεινει για πάντα.
τώρα με μια κιθάρα 300 ευρώ, αποκτάς ένα όργανο πραγματικά ανώτερο, που ίσως και να σηκώνει λιγο tuning και να σε βγάλει max 5 χρόνια, ανάλογα το πως θα εξελιχθούνα τα γούστα σου και πόσο θα μάθεις. to idio kai me enan modeling amp sta 100. και μετά απο 3-5 χρόνια παίρνεις τον εξοπλισμό των 1000+
εγω πάντως βρίσκω τον εξοπλισμό που σου προσφέρει ο MechMech πολύ ενδιαφέρον. Εκτός του οτι Epi SG είναι κορυφαίο όργανο για αρχάριους, σε καλύπτει απο blues μέχρι metal, και έχει καλή ποιότητα, Η προσφορά είναι πολύ καλή ευκαιρία, θεωρώντας αυτονόητο οτι είναι σε άριστη κατάσταση, δεν χρειάζεται set-άρισμα κτλ. αξίζει άνετα τα λεφτά του.
Παντως, μην διανοηθείς να πάρεις σιγα σιγα τον εξοπλισμό. Εγώ πήρα τον ενισχυτή μισό χρόνο μετα την ηλεκτρική, και δεν την πάλεψα.