Ενδιαφερομαι για το gt2.μπορεις να μου γράψεις κάποιο sample pls?
Δυστυχως σπιτι μου δεν εχω καποιο μεσο ηχογραφησης (ουτε καν desctop δεν εχω, αλλα ενα laptop της κακιας ωρας...)
Αν ησουν Αθηνα μετα χαρας να συνταντιομασταν να το ακουγες...
Τα κλιπακια που ποσταρε ο metalmike παντως ειναι αρκετα καλα. (Αν και ειμαι της αποψης γενικα τον εξοπλισμο να το δοκιμαζουμε live).
Παντως απο πεταλια distortion εχω δοκιμασει παρα πολλα. Και μπορω να σου πω οτι ειμαι ιδιαιτερα ψειρας με αυτο το κομματι του εξοπλισμου γιατι θελω οσο το δυνατο πιστοτερη προσομοιωση ενος λαμπατου ενισχυτη.
Ενω υπαρχουν πολλα και διφορα overdrives εξαιρετικης ποιοτητας (βλ Barber DD, OCD, Maxon 808, Jam Tubedreamer, Tubescreamer...) μου φαινεται πως στα distortion ειναι δυσκολοτερο για μενα να βρω κατι πολυ καλο...
Κατι το πολυ gain που εχουν (που καταστρεφει τη χροια του ενισχυτη σου) κατι τα υπερβολικα πριμα, υστερα ο πολυ λεπτος ηχος και ωρες ωρες τα ανυπαρκτα η υπερτονισμενα μπασα...
Tο Plexitone (χωρις να ειναι ιδιαιτερα high gain αλλα μαλλον οτι καλυτερο εχω ακουσει για blues μαζι με το barber dd), το Hot British, το Blackstar HT και το GT-2 ειναι μερικα που ειναι ενδιαφεροντα...Να μην ξεχασω και το εκπληκτικο RAT (το οποιο εχει ενα εντονο fuzz χαρακτηρα που το κανει να ξεχωριζει).
Ειναι δυσκολο να δοκιμασεις καποιο απο τα παραπανω και να μη βρεις τον ηχο σου.
Θελει ομως ψαξιμο...Και επειδη εισαι και σε ενα μερος οπου ειναι εξισου δυσκολο να βρεις καποιο απο τα παραπανω, ξανασκεψου τη λυση μικρος λαμπατος με βρωμικο καναλι...
Και σε αυτη την κατηγορια τιμης παιζουν ο Laney LC-15 (αλλα με εντονο το βρετανικο ηχοχρωμα στο βρωμικο καναλι) και ο Blackstar που σκεφτεσαι απο την αρχη (5 watt αλλα με περισσοτερο παραμετροποιησιμο ηχο στα βρωμικα...)
Συγγνωμη για την πολυλογια, οτι απορια εχεις για το GT-2 μη διστασεις.