Το κουτακι ειναι απο μαγαζι με ηλεκτρολογικα. Ειναι αρκετα στιβαρο. Παχος περίπου 3 χιλιοστα . Θα το ηθελα λιγο πιο μικρο σε υψος παντως.
Τα ηλεκτρονικα για ενα footswitch οπως μου απεδειξε ο andr1anos, αν δεν ψαχνεις LED και πολυτέλειες , ειναι ενας-δυο διακοπτες, ενα jack , λιγο καλωδιο και ενα κολλητήρι.
Η διαδικασια για τα γραμματα θελει λιγο χρονο και τυχη...Αυτο που εκανα ηταν να σκαναρω το κουτακι ωστε να εχω μια εικονα με τις ακριβεις διαστασεις του. Την εικονα την περασα σε ενα προγραμμα ζωγραφικης. Διαλεξα την γραμματοσειρα που ταιριαζει με τη γραμματοσειρα του ενισχυτη μου(3 ωρες την εψαχνα καθως το κοστος αγορας της ειναι 100€...) και εγραψα που ακριβως θελω να ειναι και τι(παρατηρήστε οτι εκανα και τις τρυπες για να το ευθυγραμμίσω καλυτερα). Το εκτύπωσα σε χοντρο χαρτι (φωτογραφικο) και εκοψα τα γραμματα με ενα λεπιδι. Στην αρχη προσπαθησα να το βαψω με σπρει χρωμα πορτοκαλι, αλλα ειχε αλλο διαλυτη και ελιωσε τη μαυρη βαφη(τριψιμο και βαψιμο απο την αρχη...) Εκει ειναι τυχη με το χρωμα. Καλο ειναι να ειναι ιδιας μαρκας ακρυλικο. Θα ηταν και πιο ευκολη η διαδικασια διακοσμησης.
Εβγαλε ομως το lidl ενα τρυπανι μοντελισμου. Το αγορασα. Πειραματίστηκα σε μεταλλικα αντικειμενα( κουταλια, κλειδια) να δω ποια εργαλεια κανουν λεπτη δουλεια, χαραζουν, σκαβουν, λειαίνουν και φυσικα να δω ποσο σταθερο ειναι το χερι μου.
Στερεωσα καλα το χαρτι με τα γραμματα και "εφαγα" το μεταλλο . Μπορουσε να γινει και καλυτερη δουλεια, αλλα δεν ρισκαρω να το χαλασω. Μου αρεσει και ετσι.