Ωραίος, Crossroad!

Απ'ότι ξέρω πολύς κόσμος περίμενε τον συγκεκριμένο ενισχυτή, οπότε καλή κίνηση να ποστάρεις το βίντεο.
Τώρα, με κάθε επιφύλαξη, αφού πρόκειται για ένα και μοναδικό review:
1) Από άποψη ήχου, και ειδικά ευελιξίας, δεν εντυπωσιάστηκα. Δεν είδα να αλλάζει ιδιαίτερα ο ήχος με τα EQ, κάτι γίνεται με το presence αλλά ιδίως με την tele μου φάνηκε ότι τα knobs δεν αλλάζουν τίποτα.
2) Η ένταση μου φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που έχει κανείς στο νου του ακούγοντας "20 Watt full tube". Δηλαδή, τη στιγμή που τερμάτισε gain και master, σκέφτηκα "πάει, σιγά μην άντεξε και έγραψε τίποτα η κάμερα σε αυτή την ένταση", αλλά ίσα που παραμόρφωνε. Εδώ στον 15άρη Laney LC-15R με το 10άρι ηχείο να τσιτώσεις gain και master έχεις πρόβλημα με τους γείτονες των γειτόνων.

Είναι άραγε αρκετά δυνατός για live;
3) Από features και value for money βέβαια, βγάζει εκτός συναγωνισμού αρκετούς άλλους της κατηγορίας. Spring reverb και standby switch πάντα χρήσιμα και προφανώς 235 Ευρώ το κεφάλι και 285 το combo είναι πολύ καλές τιμές (από thomann αυτές, by the way είναι in stock).
Νομίζω ότι πιθανόν να κερδίσει όσους δεν έχουν τα έξτρα 60-100 π.χ. για τον Blackheart Handsome Devil, αλλά δε με έπεισε.
Επιφυλάσσομαι φυσικά να τον ακούσω από κοντά.