Αντε 5 ωριτσες μεινανε. Για να δουμε αν θα δικαιωθω για το 1-0 (μου εχει κατσει στο μυαλο).
Συμφωνω με ολους τους αποπανω. Ειναι φανερο πως παικτες κολωνες του 2004 ειναι απλα σκιες των εαυτων τους (βλ Χαριστεα). Βεβαια εγω δε θα κανω ποτε μου κριτικη στον Αγγελο. Γιατι με το κεφαλι του μας εκανε ολους εμας εστω για ενα καλοκαιρι να ξεχασουμε ολα τα προβληματα. Να βγουμε στους δρομους οπως παλια. Να ξαναμιλησουμε με αγνωστους...
Οταν ομως εισαι στην Ελλαδα εννοειται οτι κατι τετοιο ειναι απλα ενα θαυμα, μια εκπληξη. Καναν λαθος λοιπον οσοι πιστεψαν οτι αυτη η πορεια σημαινε κατι για τη συνεχεια.
Απο τοτε η Ελλαδα απεκτησε σιγουρα ενα μεγαλυτερο σεβασμο τοσο απο αντιπαλες ομαδες οσο και απο διαιτητες...
Ομως αρχιζει να ξεθωριαζει και αυτο. Στην επομενη κληρωση θα ειμαστε στα γκρουπ οχι των ισχυρων. Εκει που ειμασταν τα δεκαετια του '90. Θα παλευουμε για την τριτη και τεταρτη θεση σε ντερμπι με τη Σλοβενια και στο γηπεδο θα πηγαινουν 6000 κοσμος. Οι γυναικες θα ξεχασουν το Χαριστεα, το Δελλα και τους αλλους γιατι δε θα ειναι στη μοδα.
Ας κλεισει λοιπον αυτος ο κυκλος αυτης της ομαδας και κυριως
αυτου του προπονητη με ενα καλο αποτελεσμα. Δεν τους το χρωσταει ουτε ο Θεος, ουτε ο Πελε ουτε ο Μαραντονα... Θα ξανακανουμε πολλα χρονια να πλησιασουμε ακομα και τα μπαραζ μιας μεγαλης διοργανωσης. Δε θα ξαναπαιξουμε ποτε στο Κυπελλο Συνομοσπονδιων. Καλη τους τυχη λοιπον.
Για ολες τις υπολοιπες χαρες και συγκινησεις θα υπαρχει παντα η (original) επισιμη αγαπημενη, η ομαδα μπασκετ.