Αναλογως τι ψαχνει το παιδι...για μενα, φιλε Απολλων, εννοειτε πως το logo της Marshall σημαινει ποιοτητα απο μονο του, αλλα αυτο ας μη το συζητησουμε...το ιδιο λεω και για τη Vox και για αλλες εταιρειες που αποδεδειγμενα δεν εχουν βγαλει μονο καλα προιοντα, αλλα εχουν καθορισει τη σημερινη αγορα.
Στο θεμα μας, ομως. Ο geo134 μου εχει δωσει την εντυπωση οτι περισσοτερο απ' ολα ψαχνει εναν καλο γκαζατο ενισχυτη. Ο Mg15 εχει πολυ καλα γκαζια, σε κλασικη British χροια, αλλα μετρια καθαρα. Για την κατασκευη του, δεν το εχω ψαξει για να το συγκρινω με τον Vox. Υποθετω πως εσυ το εχεις κανει και δεν το λες ετσι στον αερα. Για τα περι ευελιξιας, συμφωνω 100% μαζι σου, αλλα οπως προειπα, κατα τη γνωμη μου, οι modelling ενισχυτες δεν εχουν χαρακτηρα...σα να θες εναν ποδοσφαιριστη που να τρεχει, να σκοραρει, να μαρκαρει, να πασαρει, να ντριμπλαρει, να βγαζει ασιστ...δε γινεται να τα κανει ολα...εινια σαν να διαβαζεις βιβλιο απο το Ιντερνετ...αλλη φαση ειναι να το κρατας στα χερια σου, με το δεσιμο του κλπ κ αλλιως να το εχεις σε μια οθονη.
Ασε που τα εφε των modelling ενισχυτων ειναι καλα για αρχη, αλλα μολις αρχισεις να συνειδοποιεις καποια παραπανω πραγματα με το αυτι σου, θα κατευθυνθεις προς πεταλακια, πεταλιερες και δε συμμαζευεται...οποτε θα πανε κι αυτα στην ακρη.