Λοιπον, ειχα στο παρελθον προβληματα με παραγκελιες απο Playback και ειχα πει οτι δυσκολα θα ξαναπαρω απο εκει (οι τυποι ηταν λιγο απαραδεκτοι...). Τελικα η αναγκη (κοινως- μονο σε αυτους ειχε μεινει σε στοκ) με εκανε να αγορασω ενα μηχανημα απο εκει... μου το εστειλαν με Chronopost... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!!!!
Τωρα που εψαξα για αυτη την εταιρεια στο Ιντερνετ, στην πρωτη σελιδα βγηκαν ολο μπλογκ που την βριζουν... και οχι αδικα...
Λοιπον, σταλθηκε το δεμα μου απο Γαλλια, εφτασε Ελλαδα σχετικα γρηγορα... (1-2 μερες νομιζω).
Και μετα κανεις δεν προσπαθησε να μου το παραδωσει, ουτε με πηραν τηλ, ουτε τιποτα!!!!!
Και αυτο το ειδα οταν μετα απο αρκετες μερες που αναρωτιομουν που ειναι το δεμα, εστειλα καποια μειλ στο πλειμπακ, σε καποιο απο αυτα απαντησαν, δινωντας μου μονο το νουμερο ανιχνευσης...
Μπαινω και τι να δω...
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι προσπαθησαν επι τρεις μερες να μου το παραδωσουν και δεν ημουν εδω (μονο που παντα ειναι καποιος στο σπιτι!!!!!) και ουτε με βρηκαν στο τηλ (το κινητο ειναι παντα ανοικτο λογο επαγγελματος!!!!!).
Στελνω μειλ σε Κρονοποστ (δεν υπαρχουν αλλα στοιχεια επικοινωνιας στη σελιδα τους) και στο πλειμπακ, λεγοντας οτι δεν ηρθε κανεις εδω (ουτε ειχαν αφησει καποιο χαρτακι π.χ. που θα επρεπε αν δεν με βρηκαν στο γραμματοκιβωτιο), ουτε με πηραν τηλ., και ξαναδινω τα τηλ. μου.
Καμια απαντηση απο τους δυο, και σημερα βλεπω οτι το δεμα ειναι στο αεροδρομιο Αθηνα και ετοιμαζεται να φυγει πισω... ξαναστελνω μειλ στους δυο, τιποτα... περνω τηλ το πλειμπακ καμια απαντηση!!!!! (δεν ειχαν καν τηλεφωνικο κεντρο, απλα δεν απαντησε κανενας, παρ'οτι στην σελιδα τους λεει Open from Monday to Saturday, From 10h30 AM to 7h00 PM!!!!!!). Τηλ για κρονοποστ πουθενα...
Τελικα καπου βρηκα στο νετ ενα τηλ που ειναι καποιας εταιρειας (πιθανως αυτοι που εχουν φτιαξει το σαιτ τους, δεν εχω ιδεα

), και εκει μια κοπελα φιλοτιμηθηκε και μου εδωσε το τηλ εξυπηρετησης πελατων της κρονοποστ... το τηλ κεντρο μονο γαλλικα, πατησα κατι κουμπια, τελικα συνδεθηκα με μια κοπελα που μιλουσε καποια Αγγλικα (ευτυχως!

), και της ξαναεδωσα τα στοιχεια μου (ονομα, τηλ κτλ...), μου ειπε θα παρει τηλ Αθηνα να τους τα ξαναδωσει (αν δεν εχει φυγει το δεμα ακομα για πισω, λεω εγω...)
Τωρα αναμονη να δουμε τι θα γινει!!!
Παντως αν αγορασετε ποτε απο πλειμπακ ΜΗΝ σας τα στειλουν με κρονοποστ, ζητηστε αποκλειστικα UPS!