Μπράβο σε όλους...

(προσωπικά γουστάρω σόλο ArgO με τρέλλα!..

)
Έχω πάντα τον άχαρο ρόλο να κάνω παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με λάθη και παραλείψεις αλλά πιστέψτε με, γίνονται πάντα με πολύ καλή διάθεση και θέλω να πιστεύω οτι είναι χρήσιμες...

Κώστα καταρχήν με αυτή την μίνι-συζήτηση που έγινε περί clipping το φοβήθηκες το κομματάκι και το είχες αρκετά χαμηλά...

Αυτό όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί λάθος.
Το λάθος όμως που έχει γίνει είναι οτι ενω είχες στα χέρια σου ένα ωραίο stereo backing track στο τελικό σου mix το backing track είναι μονοφωνικό!!
Όσοι σου είχαν στείλει σόλος τα οποία ήταν stereo αρχεία, έχουν παραμείνει στερεοφωνικά....έτσι παρουσιάζεται το φαινόμενο το κομμάτι να σε ξεγελά οτι είναι stereo όταν ακούς τα solos, όταν όμως το σόλο κάνει μια παύση ή αλλάζει ο παίχτης έρχεται στην επιφάνεια η μονοφωνία.
Αυτό σημαίνει οτι το λάθος δεν μπορεί να έχει γίνει στο τελικό export (θα ήταν και τα σόλος μονοφωνικά σε αυτή την περίπτωση).
Το λάθος έγινε μάλλον στο import του backing track στο daw σου...

Για να γίνει κατανοητό πόσο έχασε το συνολικό αποτέλεσμα απο αυτό το λαθάκι παραθέτω ένα κλιπάκι το οποίο αρχίζει με το σόλο μου όπως ακούγεται πάνω απο το μονοφωνικό backing track του τελικού mix του Κώστα και μετά ακολουθεί το ίδιο σημείο απο το αρχείο που είχα στείλει του Κώστα για να δει που ακριβώς "πατάει" το σόλο μου, στο οποίο το backing είναι stereo...
http://www.box.net/shared/gkk7m9r2ysΕπίσης τώρα που τα ακούω σου έχει φύγει κάποια ms το σόλο μου και δεν πατάει ακριβώς εκει που το έπαιξα...