Και εμενα με τρομαζει η ιδεα να μενει καποιος στο διπλανο διαμερισμα και να εχει Hot Rod ανοιγμενο στο 4...

Το γεγονος οτι θα παιρνεις τα overdrive-distortion σου, απο πεταλια σου δινει ενα εξτρα πλεονεκτημα.
Κοιτας ενισχυτη μονο με βαση το καθαρο του καναλι, χωρις να σε ενδιαφερει αν εχει βρωμικο. Κατα τη γνωμη μου, επειδη και εγω αυτη την περιοδο σε ιδια φαση ειμαι με σενα (παιρνω μονο τα καθαρα απο ενισχυτη), αυτο σου δινει ολες τις πιθανες επιλογες. Δεν αποκλειει ενα μονοκαναλο πχ Blackheart αλλα ουτε φυσικα και ενα Laney VC/LC-15 ο οποιος εχει δικο του βρωμικο καναλι. Δεν ξερω τι διαθετουν τα μαγαζια στην Πατρα αλλα σιγουρα μπορεις να ψαχτεις περαιτερω.

Βεβαια για μενα ενα καλο βρωμικο καναλι του ενισχυτη ειναι παντα καλοδεχουμενο, ειδικα αν μιλαμε για τιμες απο 700+ ευρω.
Δεν ξερω αν εχες ποτε τη δυνατοτητα να ακουσεις τον Koch Studiotone. Ειναι στα 20 watt, μεσα στο μπατζετ σου και γενικα εχει αποκομισει μονο θετικα σχολια στα διαφορα reviews, τοσο για το καθαρο του καναλι οσο και για τα overdrive, overdrive+.
@ Fteo: Εχετε ωραια δουλεμενο ηχο, μπραβο.