Καλησπέρα, εγγυημένα θα γίνει αυτό που λες, δηλαδή η κιθάρα σου θα απογειωθεί. Έχω βάλει αρκετές φορές καλούς μαγνήτες σε φτηνά όργανα (olp, squier, epiphone Κλπ) και είναι η μέρα με τη νύχτα.
Όσο για τα ξύλα που λες, το γεγονός ότι είναι τα ίδια με μιας ακριβότερης δε σημαίνει ότι είναι και το ίδιο καλά σαν κομμάτια, basswood από basswood διαφέρει, όπως και maple από maple κ.ο.κ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι κίνηση που προσωπικά στηρίζω απόλυτα (αν και ίσως να ναι καλό να αλλάξεις ποτενσιόμετρα και επιλογέα) και ίσως να θες να βάλεις και κανα σπλιτάκι!

Ο 59 σπλιτάρει πολύ ωραία.
Υπάρχουν πολλά καταστήματα που λένε ότι μπορούν να το κάνουν, αλλά από προσωπική εμπειρία δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν όντως να το κάνουν και κατά πόσο χρεώνουν αυτό που πρέπει να χρεώσουν, οπότε πρόσεξε που θα πας.
Υπολόγισε πως γι αυτό που θες (αν δεν αλλάξεις ποτενσιόμετρα) ο μάστορας, απλά θα ανοίξει το backplate, θα βγάλει τους παλιούς μαγνήτες, θα βάλει τους καινούριους και θα κάνει 4 ολόκληρες κολλήσεις. Δουλειά που δεν παίρνει παραπάνω από ένα τέταρτο (εγώ τουλάχιστον σε τόση ώρα το κάνω

)
Καλή τύχη!
Α κοίτα και τον Distortion (TB-6) και τον Custom (TB-5) εμένα μου αρέσουν περισσότερο από τον JB