Φιλε Jezus, τη δεκαετια του 80, υπηρξε η μεγαλη ανθιση του σκυλαδικου στην Ελλαδα.
Ολοι εμεις τοτε οι νεαροι ροκαδες μουσικοι (κωλοπαιδα δηλαδη

) για να βγαλουμε λεφτα για εξοπλισμους και χαρτζιλικι, το ρηξαμε στο σκυλαδικο, και το καναμε επαγγελμα το χομπυ.
Εγω λοιπον ειχα μια συλλεκτικη tele (πολυ χλιδα οργανο) το οποιο ειχα αγορασει παρα πολλα λεφτα τοτε, και ενα μηχανημα λαμπατο (λεει οτι ειναι 100 watt αλλα εγω δεν το βαζω πανω απο 50)
EKO Herald III τον οποιο οπως βλεπεις καθησα πριν μερικες μερες και σινιαρισα, αλλαξα πανι κλπ.
Πανω στη φαση κονομωντας λεφτα απο το "επαγγελμα" τον βαζω στην ακρη, και περνω ενα 50/αρη Marshall combo 5210.
Με το μηχανημα αυτο λοιπον και με την tele μου, εφτιαξα ενα δικο μου στυλ, και πραγματικα εχω κολλησει με τα οργανα αυτα, και 25 χρονια τωρα ειμαι με αυτα και δεν τα αλλαζω με τιποτε.
Ας την κιθαρα.... αυτη οσο παει και καλυτερη γινεται, αλλα ο marshall πραγματικα αποδειχτηκε τεραστιος λυκος ολα αυτα τα χρονια, τον σινιαρισα και αυτον και ειναι
χλιδα.
Σε καποια φαση λοιπον παιζοντας με κατι κλαριτζηδες σε πανηγυρι σε εξωτερικο χωρο, ο μαρσαλακος μου αποδειχτηκε λιγος, τι εκανα λοιπον.
Τραβηξα προενισχυση απο το marshal, και την περασα στον τελικο του ΕΚΟ, οποτε ειχα και το μαρσαλ να παιζει, αλλα και τον τελικο του ΕΚΟ με την προενισχυση του μαρσαλ και τις λαμπες που ειναι αλλο πραμμα τελικα, και εβγαινα με τεραστιο ογκο και το προβλημα λυθηκε.
Τωρα λοιπον εχοντας τον ΕΚΟ τοσα χρονια παρατημενο, και σινιαροντας τον με το αναμα δεν δουλεψε.
Οποτε ειπα λοιπον να κοψω την καμπινα, και να την δουλευω ετσι οπως προανεφερα.
Τελικα ομως ο ΕΚΟ απο την πολυκαιρια ειχε καμμενους δυο πυκνωτες και φτιαχτηκε.
Οποτε δεν υπαρχει πλεον λογος .
Φυσικα οχι οτι θα ξαναπαιξω με κλαριτζηδες (τις εκοψα τις κακες συνηθειες

), αλλα το μηχανημα καλο ειναι να δουλευει.
Σας κουρασα αλλα και καμμια ιστορια....καλη ειναι.