Ασε μεγαλη ιστορια μεχρι να σε ανακαλυψω γιατι δεν ακουγα καθολου την ελληνικη σκηνή κ δεν ηξερα κανεναν, αλλιως θα σε καταλαβαινα. Ηταν πριν αρκετα χρονια που ακουγα 1 ραδιοφωνικο σταθμο και συγκεκριμενα ενα τυπο απο Θεσ/νικη (Μεταλλινός) ο οποιος επαιζε 2 ωρες τη βδομαδα και εβαζε οτι πιο σπανιο και περιεργο απο μικρες μπαντες prog αλλα και αγνωστους guitar freaks απο ολο τον κοσμο. Καθε φορα λοιπον που εκανε εκπομπη ημουν παραπόδας με το κασετοφωνο και εγραφα οτι εβαζε γιατι ηταν σαν εγκυκλοπαιδεια ο ανθρωπος.
Βαζει 1 μερα απο σενα 2 κομματια απο το Turn of my century και ειπε στα γρηγορα το ονομα σου χωρις να το ακουσω πολύ καθαρά. Μολις ακουσα τα κομματια τρελαθηκα με τα πληκτρα, την ενορχηστρωση τις κιθαρες κλπ.
Βρε το τι ψαξιμο εριξα στο ιντερνετ δεν περιγραφεται, αλλα δεν εβρισκα τπτ γιατι δεν ειχα ουτε τους τιτλους απο τα κομματια ουτε το σωστο spelling απο το ονομα σου (και μιλαμε εψαχνα με 56k ταχυτητα). Εψαξα και σε δισκαδικα αλλά τπτ. Ειχα καταλαβει λαθος το επιθετο και δεν εβρισκα ακρη πουθενα.
Περασαν μερικα χρονια ωσπου πετυχα κατα τυχη σε ενα site το ονομα σου σε συμμετοχη ελληνικης μπαντας και με το σωστο ονομα πλεον ανακαλυψα ολες τις πληροφοριες. Το θεμα ειναι οτι ειχα εντυπωσιαστει απο εκεινα τα 2 κομματια και δεν σταματησα να ψαχνω να ανακαλυψω τον μυστηριωδη μουσικο!
Aπο τοτε βρηκα το δισκο που περιεχει τα 2 κομματια και το δισκο Imaginary Force. Oποτε αυτος που λες ειναι ο 3ος που δεν εχω ακουσει ακομα.
Το κομματι "Soukse" ειναι γρηγορο και poweradiko χωρις τις παλιες progressive εξερευνήσεις! Μου αρεσει αρκετα αν και δεν ειμαι πολυ ειδημων στο power για να το αξιολογησω αλλα απο παραγωγη, ταχυτητα και εκτελεση ειναι αψογο! Τα πληκτρα "κεντανε" όπως πάντα!
Φτανει το γλύψιμο γιατι θα πουν μετα οτι είμαι βαλτός από σένα!