ισα ρε χαραλαμπη μαστορα μην θυμωνεις για την φωτια.
Επειδή προφανώς και δεν θυμώνω,αν θες εξηγησέ μου το νόημα της εκφρασης αυτής.
Τι στο διαολο, μou θυμίζει κατι Ιαπωνες fans που μου γραφουν με translator...
Και δυστυχώς μετα λύπης παρατηρώ οτι
ακόμα δεν έχω βρει ενα
Ελληνόφωνο forum
στο οποίο να μην υπαρχει εστω και ένας καθυστερημένος να ΓΑΜ*ΕΙ τη συζητηση και
να ρίχνει το επιπεδο κατακορυφα.
Το οτι καποιος μπαίνει ΕΠΩΝΥΜΑ εδω μεσα και οχι με ενα cool ψευδωνυμο, απο μονο του πρεπει να θετει καποια όρια
στην συμπεριφορα ειτε ήταν ο Steve Vai ειτε ο Μητσος ο Βελουδιος.
Και απαντωντας στο ευλογο ερωτημα του φιλου μου εδω,περι του γιατι οι video-σκοπουμενοι μου guitar heroes φορανε γυαλια ηλιου,
η απαντηση ειναι απλουστατη:(συνοδευομενη απο ενα μεγαλο "Ααααααααα...")
Εκτος του οτι ΣΙΓΟΥΡΑ οπως ΟΛΟΙ μας,με τα γυαλια δειχνεις πιο cool (και αν δε δει3εις cool στο videoclip σου ,που θα δειξεις,στην ταυτοτητα?!?!?)....
εκτος του οτι ενας απο τους ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ Guitar Heroes βγαινει ΝΥΧΤΑ και παιζει live με γυαλια ηλιου(!!!!)...
...υπαρχει επισης η απλη εξηγηση οτι επειδη τα videos μου γινονται με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ BUDGET,
αναγκαστικα γυριζουμε μερα και νταλα μεσημερι,χωρις καποιο reflecter (η καποιον extra βοηθο να το κραταει)
και, ως γνωστον και απο την φωτογραφια, δεν μπορουμε ναχουμε τον ηλιο "πλάτη" αλλα αντιθετα παιζουν "φατσα" με τον ηλιο για να εχουν φωτισμο πανω τους
και φυσικα δεν παλευεται να παιζεις κιθαρα κοντρα στον ηλιο οποτε και το γυαλακι

Εκτος του φιλου μου του Μητσου του Νασσιου ο οποιος γουσταρει Satriani,εχει και το ιδιο "χτενισμα" και κοτσαρει και το γυαλι και μαγκια του!