Συμφωνω χιλλιες φορες μαζι σου. Γενικα στο στουντιο ποτε δεν θα εβαζα delay στον ενισχυτη: Ωμο τρακ και μετα delay απο το sonar κτλ. Μεχρι και ο Van ...(βαριεμαι να γραφω το ονομα του...) αυτο εκανε αν το σκεφτεις!!! Κακοσχεδιασμενες λοοπες δεν ειναι και τοοοοσο διαφορετικες απο boss πεταλι σε bypass...
Στον f-30 μου και στη σειρα Dc κατι πολυ ωραιο συμβαινει παντος οταν υπεροδηγω τη loop. Η λοοπα ειναι tube buffered. Οταν αυτο το μερος το ζοριζεις προσθετει compression και μαλιστα natural compression λιγο πριν απο τον τελικο. Ως αποτελεσμα ο ηχος σφιγγει, και ειναι πιο στακατος. Τα μπασσα λιγοστευουν (με την καλη εννοια) και δεν ειναι πλαδαρα και στραβοχυμενα. Πραγματικα κανει θαυματα για μεσα στο σπιτι οσο και για την προβα αν δε μπορω να ανεβασω ενταση!!! Πως το κανω αυτο? Με δυο βυσματα, και χρησιμοποιωντας το mix control απο πισω. Το ενα μιξαρει το τιποτα, (ενα κενο βυσμα στο Send) με τον ηχο του ενισχυτη (ενα γειωμενο βυσμα στο return!!!). Αν ποιανει? Αττενοιουετορ νο θενκς μπειμπυ!!! Φυσικα δεν υποκαθιστα το μεγαφωνο που σπρωχνει αερα κτλ...
Παντως ο transatlantic με χαλασε λιγακι. Καταρχας βρωμαει Vox απο το ονομα μεχρι το design. Κατα δευτερον θα μου πεις μπορει να προσφερει boogie gain. Ωραια!!! Ομως λοοπα για να βαλεις EQ δεν εχει...(κλασσικο στους boogie). Contour/dynamic voice (καμπυλη V με scoop μεσαια σε triaxis-f-express και mark V) δεν εχει...Χμμ!!!! Μπορει βεβαια, να εχει κατι με τα eq στο fat high gain!!! Mακαρι...
Wattage εχει κ παρα εχει αν ειναι και dynawatt...Ως εδω καλα. Ομως η τιμη ειναι λιγακι δεν ειναι? Αν ειναι 900 ευρια, και ειναι οντως british themed ο ενισχυτης συγγνωμη αλλα παιρνεις κανονικο british ενισχυτη με το ηχειο του το μεγαφωνο του κ ολα μεσα και τζατζικη η ρωσικη...
Αν ειναι 600, κατι κανουμε. Δικαναλος 25 βαττ, θρεμμενα, με vox/boogie gain. Για πες μου κ αλλα?