1.Θεοφανους ελαφρυς, Κοργιαλας σκατοφλωρος αταλαντος κλπ.Επισης η μπαλα πηρε Υπογεια Ρευματα, Κοκκινα Χαλια, Ξυλινα Σπαθια. Καποιοι απο αυτους, ειναι πολυ περισσοτερα χρονια στο κουρμπετι απο εσενα, και η ταπεινη μου αποψη ειναι οτι οπως κι εσυ, ετσι κι αυτοι ειναι αξιοι σεβασμου για αυτα που εχουν πετυχει.
2.Καταρχην ουτε δικηγορος των spitfire ειμαι και ποσως με ενδιαφερει αν αυτοι ή η μπαντα σου ειναι καλυτερη.Οπως ειπα και παραπανω, μου φαινεται ατοπο απο τη μια να λες οτι δε σε εκφραζουν οι διαγωνισμοι γιατι δημιουργουν ιντριγκες και τσακωμους μεταξυ μουσικων, κι απο την αλλη να κανεις συγκριση με στοιχεια η οποια μαλιστα εμπεριεχει και χαρακτηρισμους του στυλ "ηταν τεμπεληδες" κ.α.
3.Και πως μετριεται ποιος μουσικος ειναι καλυτερος? Απο την ταχυτητα ή απο την εκφραση? Απο τη δεξιοτεχνια ή απο τη δημιουργια? Βλεπω εκατονταδες κιθαριστες που παιζουν four octave arpeggios δεκατα εκτα στο 300, και δε μπορουν να κανουν ενα σωστο bend. Βλεπω αλλους τοσους που παιζουν πιο αργα κι απο replay, και γραφουν κομματαρες. Απο μονος σου λες οτι ο Vinnie Moore ειναι καλυτερος "κιθαριστας". Ειναι ομως καλυτερος "μουσικος" απο τον Cobain? Η ταχυτητα κανει το μουσικο ή η δημιουργια? Ο cobain που δεν ηξερε τι ειναι η altered superlocrian ειναι χειροτερος μουσικος απο το Holdsworth? Οπως βλεπεις, καθολου βιαστικο το πορισμα μου.
4.Η αποψη/αποφθεγμα μου, δεν ειναι καθολου του ποδαριου.Οταν λεω "εμπορικοτητα", δεν το λεω με τη "φθηνη" εννοια του ορου, το λεω κυριολεκτικα. Εννοω να πουλαει. Και μιας και ρωτησες για τους rush, ιδου αν ειναι εμπορικοι:
As a group, Rush possesses 24 gold records and 14 platinum (3 multi-platinum) records.[5] According to the RIAA, Rush's sales statistics also place them fourth behind The Beatles, The Rolling Stones and Aerosmith for the most consecutive gold or platinum albums by a rock band. Rush also ranks 79th in U.S. album sales with 25 million units.
Οπως βλεπεις, καθολου ακυρη η διατυπωση μου. Εσυ δεν καταλαβες.
Τελος, εαν αισθανεσαι ακομα προσβεβλημενος, ευχαριστως να ανακαλεσω. Παντως, οπως βλεπεις δε στα ειπα αυτα επειδη τα εβγαλα απο το μυαλο μου, αλλα επειδη προκυπτουν απο τα δικα σου λεγομενα.