Αποστολέας Θέμα: Jackson dk2m.......αξιζει?  (Αναγνώστηκε 10943 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stauros20

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Jackson dk2m.......αξιζει?
« στις: 20/01/10, 13:42 »
Γεια χαρα παιδες,
 θελω να παρω μια κιθαρα στα 500-600 ευρο και μου εχει καρφωθει παρα πολυ η jackson dk2m.Δεν ξερω τωρα αν ειναι υπερεκτιμημενη στα λεφτα μονο και μονο που γραφει jackson.Αν γνωριζει κανεις τιποτα για την κιθαρα αυτη θα με βοηθουσε η να προτηνει καποια αλλη(στον ιδιο ηχο και λεφτα βεβαια). και να μην ξεχασω βεβαια να πω οτι εχω 15αρη ενισχητη,πολυ καλος αλλα........ 15αρης. Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος edgar_jp ♫

• Θαμώνας
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Jackson dk2m.......αξιζει?
« Απάντηση #1 στις: 20/01/10, 13:58 »
Καλή κιθάρα είναι...
το μόνο που θα με έβαζε σε σκέψεις είναι το licensed floyd rose... το οποίο είναι λίγο ρουλέτα... αλλά δεν ξέρω την ποιότητα του στις συγκεκριμένες κιθάρες... αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει...

Δεν ξερω τωρα αν ειναι υπερεκτιμημενη στα λεφτα μονο και μονο που γραφει jackson.
???
 ;D
Η ζωή είναι ένα αγγούρι...

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 20/01/10, 14:09 »
Σκοτωνει η κιθαρα...
Αν ξερεις να ρυθμιζεις το Φλουντ ολα καλα...
ΑΝ εχεις προβλημα με το Λαισενστ θα ειναι σε βαθος χρονου...(αν φαγωθουν οι υποδοχες στις βιδες)

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Κιθαρίστας της κακιάς ώρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 20/01/10, 14:10 »
Ίσως να αξίζει να δείς και τις ESP LTD M-401 και EC-401, είναι πάνω κάτω σε αυτά τα λεφτά απ' ότι θυμάμαι.
If music be the food of love, play on,
Give me excess of it; that surfeiting,
The appetite may sicken, and so die...

Αποσυνδεδεμένος Stinky

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • <Secondhand King>
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 20/01/10, 14:18 »
Η θα μπορουσες να ψαξεις για μεταχειρισμενη Kramer η Charvel  ;)

Αποσυνδεδεμένος ilias73

• Θαμώνας
  • Bucanero Fuerte
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 20/01/10, 15:12 »
Σκοτωνει η κιθαρα...
Αν ξερεις να ρυθμιζεις το Φλουντ ολα καλα...
ΑΝ εχεις προβλημα με το Λαισενστ θα ειναι σε βαθος χρονου...(αν φαγωθουν οι υποδοχες στις βιδες)

Εγω την εχω και ειναι απολυτα αξιοπρεπης,αρκει να σου αρεσει η ταστιερα και ο προσανατολισμος να ειναι εως παραδοσιακο μεταλ.
Οσο αφορα το φλουντ ειναι οπως τα λεει ο φιλος,αν υπαρξει προβλημα θα ειναι σε βαθος χρονου κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα...

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 20/01/10, 18:49 »
Επειδη υπαρχει ενα θεμα με το φλουντ,ηθελα να ρωτησω αν μπορω αργοτερα να το αλλαξω με ενα γνησιο floyd rose,και ρωταω επειδη θελω να μαθω αν θα δουλευει στο 100% η θα ειναι απλα λιγο καλυτερο?Τωρα απο οτι εχω καταλαβει οι EMG μαγνητες δεν μου καθονται καλα στο αυτι,(παραξενο για καποιον που θελει να παιζει μεταλ, ισως δεν ειναι τοσο καθαροι οσο θελω),και το λεω για τον φιλο που προτηνε LTD,πολυ καλη κιθαρα αλλα δεν με τρελλενει τοσο.Οσο για Κrammer.....οι κιθαρες απλα ζωγραφιζουν,αλλα δεν μου καλοκαθαιται  μεταχειρησμενη.Αν δεν ξερω τον πωλητη δεν εχει........ευχαριστω παντως.... :beer
Και ενα τελευταιο που θελω να ρωτησω ειναι αν θα εχει καλη αποδοση η κιθαρα σε ενα ενισχυτη Rocktron V15(ελπιζω να τον ξερει καποιος).Θα μου πεις , μια κιθαρα για να δειξει την αξια της θελει τουλαχιστον ενα καλο 30αρη,αλλα θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για αυτο το πακετο (dk2m k Rocktron)

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 20/01/10, 20:11 »
off-topic: Κάποιος πρέπει να κάνει ένα θέμα για το πόσο σημαντικός είναι ο ενισχυτής στον ήχο μιας κιθάρας και να γίνει sticky.

on-topic:
Φίλε σταύρο... μη κολλάς στα watt... σε solid state ενισχυτές δεν παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στον ήχο που φτιάχνεις... απλά, συνήθως μεγαλύτερων watt ενισχυτές έχουν και μεγαλύτερο μεγάφωνο, που αυτό παίζει ρόλο.

Ο συγκεκριμένος ενισχυτής που έχεις όμως, δε νομίζω ότι μπορεί να αναδείξει μια καλή κιθάρα.

Αποσυνδεδεμένος blackie

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Take me down, I'm coming home, arena of pleasures
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 20/01/10, 20:49 »
Η θα μπορουσες να ψαξεις για μεταχειρισμενη Kramer η Charvel  ;)

Σιωπη εσυ... 8) 8) 8) 8) 8)
μη μαθευτει

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 21/01/10, 00:13 »
Κοιτα edgar ,δεν περιμενω απο τον ενισχυτη να μου φτιαξει τον ηχο, αυτο το κανει το metal zone(αυτο το μαγικο πεταλακι που επεσε απο τον παραδεισο)   :clap  απλα ηθελα να ρωτησω αν θα ακουγεται πολυ μπουκομενος ο ηχος, γιατι μπουκομενος θα ειναι...αλλα ποσο...σπαστικα πολυ?....αυτο.....   και αν μπορει καποιος να μου απαντησει στην παραπανω ερωτηση( αλλαγη floyd rose )  thx    ;D

Αποσυνδεδεμένος Dr Bluz (G.K.)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Στράααατα Stratούλαα
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 21/01/10, 00:21 »
Δεν ξερω αν μιλας σοβαρα για το metal zone.
Ερωτηση κανω μη με παρεξηγησεις...
Απλα σου τονιζω οτι ο ενισχυτης ειναι το Α και το Ω του ηχου σου.

Αν τωρα περιμενεις να βγαλεις ηχο της προκοπης με metal zone σε ενισχυτη με μικρο και μη ποιοτικο μεγαφωνο (χωρις να μπουκωνει) τοτε δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο...

Αποσυνδεδεμένος Rosstrobon

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 21/01/10, 00:40 »
Σε αυτο που λεει και ξαναλεει ο GK εχει μεγαλο δικιο.Ο ενισχυτης παιζει πολυ μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα στον ηχο.Εγω που εχω μια Jackson Soloist.Για εμενα τουλαχιστον φοβερη κιθαρα.Καλοι μαγνητες με καλο ηχο.Επαιζα σε εναν Marshall mg50dfx και τον πουλησα για να παρω λαμπατο.Τωρα παιζω με εναν ENGL Screamer και η διαφορα ειναι τρομακτικη στον ηχο.Πολυ πιο γλυκο gain,ηχοι που με το τρανζιστορ δεν μπορουσα να φανταστω,φοβερα lead...

Για εμενα καλυτερα να μαζεψεις λεφτα να παρεις και εναν μικρο λαμπατο

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 21/01/10, 00:44 »
αυτο το κανει το metal zone(αυτο το μαγικο πεταλακι που επεσε απο τον παραδεισο)   :clap 

Το καλοκαίρι ήρθε γρήγορα σε εσένα φέτος: http://www.youtube.com/watch?v=oqys8lKsu4s  ;D

Για εμενα καλυτερα να μαζεψεις λεφτα να παρεις και εναν μικρο λαμπατο
+1

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 21/01/10, 01:26 »
Σοβαρα μιλαω για το πεταλακι (και δεν σε παρεξηγω εννοιειται,γνωμες ζηταω), το πεταλακι αυτο υποστηριζει απιστευτα μια κιθαρα σε μικρους ενισχυτες 15-30 και στο λεω αυτο γιατι η κιθαρα που εχω ειναι για να παιζεις κανα ροκακι κ αυτο παλι..........αστο.Μονο τα καθαρα της αξιζουν.Το τι μεταλοχρωμα,τι μπασο δινει στη κιθαρα αυτη δεν το περιμενα ποτε μα ποτε ομως,πραγματικα την κανει  αγνωριστη και δεν ειμαι καθολου υπερβολικος,αληθεια τωρα.Οσο για να μαζεψω λεφτα και να παρω ενα λαμπατο..... ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Εννοειται οτι θα προτιμουσα ενα καλο ενισχυτη με δυναμη και να πεταξω στα σκουπιδια το MT-2, λες και  θα το χα αναγκη τοτε.Αλλα εγω θελω να ρωτησω...την κ**ογρια που θα ερχεται απο διπλα καθε φορα που θα γρατζουναω και θα με ζαλιζει, ποιος θα την κανει καλα? Αν ειναι να παρω λοιπον ενα 50αρη κ να τον εχω να μαζευει σκονη φοβουμενος μη πλακοσουν οι γειτονες , να μου λειπει.Τραντζιστορακι?τραντζιστορακι.καλυτερα ετσι που θα ακουω κ κανα γκαζακι χωρις να ενοχλω.Για αυτο το εχω τοσο ψηλα το MT-2 και εξακουλουθω να το εχω οσο εχω 15αραη γιατι με εχει σωσει στην περιπτωση μου..... :beer

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: 21/01/10, 01:45 »
Η πρόταση που έγινε ήταν για μικρό λαμπάτο (5-15watt)... κανείς δεν πρότεινε 50watt, κ**όγριες, "να φύγετε να πάτε αλλού" και τέτοια σκηνικά.

Και θα το ξαναπώ μιας και μπήκε στο παιχνίδι και το πολυαγαπημένο μας MT-2:
Με Rocktron V15 + ΜΤ-2, και μια κιθάρα 1500ευρώ να πάρεις, μη περιμένεις σημαντικές διαφορες από την κιθάρα που έχεις τώρα (τι κιθάρα έχεις btw?)

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 21/01/10, 02:27 »
aaa ok τοτε,
 μαλλον δεν ξερω τον ακριβη ορο "λαμπατο"(αν μπορει καποιος να τον εξηγησει thx), αλλα ενας προηγουμενος φιλος ανεφερε τον 50αρη Marshall ως τραντζιστορ.....και ο ENGL που ανεφερε ειναι 50αρης απο οσο ξερω(και πανακριβος), για αυτο ανεφερα σκηνικα με γριες κ να φυγετε απο εδω  :roll :roll :roll
Υπαρχει λαμπατος 15αρης?Αν ξερεις, μου προτηνεις καποιον thx.Γιατι ειχα την εντυπωση οτι λαμπατος>30 watt
Οσο για την κιθαρα μου...μια cort ειναι κ καλα τυπου strat,δεν ξερω το μοντελο φαντασου.Οταν την πηρα μπηκα στο μαγαζι κ ειπα στο παιδι "θελω μια φτηνη κιθαρα να ψαχτω" :roll :roll :roll    :beer

• Θαμώνας
    • Προφίλ

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 21/01/10, 05:19 »
Αν παρω λοιπον λαμπατο θα παρω τον δευτερο τον 15αρη,αξιζει καλυτερα πιστευω.Δηλαδη με τον λαμπατο θα εχω μεγαλη διαφορα ετσι?Πωωωωωω κ αλλα εξοδα.Τα 300 ευρα μαζευονται βεβαια,ιδιως αν αξιζει τον κοπο.Αλλα απο οτι ειδα θα εχω κ εξοδα αργοτερα για ανταλλακτικα.Αυτα ποσο πανε κ καθε ποτε περιπου ειναι?θα βρισκω ευκολα? ???

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: 21/01/10, 13:38 »
Για high gain καταστάσεις έχει γραφτεί στο forum πως ο Handsome Devil δε σε βγάζει. Θέλεις και πετάλι.

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 21/01/10, 20:45 »
Αξιζει καποιο απο τα δυο?

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5769

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3341

θα μου πεις την ευκολη λυση ψαχνεις? ;D  Αλλα ο δευτερος πιστευω κατι κανει.Για πες............

Υ.Γ  handsome devil  ειναι? ??? ??? ???
« Τελευταία τροποποίηση: 22/01/10, 00:50 από Απόλλων »

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: 21/01/10, 22:52 »
Τα εκανα λιγο μανταρα...

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=5769

http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3341

καλυτερα ετσι....
ρε συ Σταύρο, που πας και μπλέκεις?
Αυτά που πόσταρες είναι προενισχυτές (και μάλιστα όχι για κιθάρα), που σημαίνει ότι εκτός από προενίσχυση, θα χρειαστείς τελικό ενισχυτή και καμπίνα.

Και επιτέλους... για να γίνει μια σωστή πρόταση πρέπει να αποφασίσεις τα χρήματα που είσαι διατεθημένος να δώσεις (300ευρώ που έγραψες πριν;), και την χρήση για την οποία προορίζεις τον ενισχυτή (σπίτι, ηχογράφιση, πρόβα, live).

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 22/01/10, 01:47 »
Νομιζα οτι ηταν κατι σαν μετατροπεας κ καλα,και απλα θα το συνδεα στον ενισχυτη μου για να εχω λαμπατο.Μαλλον δεν ειναι ετσι.Τον ενισχυτη τον θελω για οικιακη χρηση, ;D....... για live ειμαστε?Αλλα να σου πω την αληθεια αυτη τησ τιγμη αφου παρω τη κιθαρα βεβαια,δεν θα εχω ουτε για χορδες να αλλαξω ;D .Αρα οτι κ να προτηνεις στη προταση θα μεινω(οσπου βεβαια μαζεψω λεφτα,που πιστευω εκει στα 300 θα ειναι)....παντως ευχαριστω ολους για τις συμβουλες,εμαθα καποια πραγματα.....και η κιθαρα βεβαια θα γινει παραγγελεια απο βδομαδα.... :beer

Αποσυνδεδεμένος Μητσάκος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 22/01/10, 04:36 »
Ίσως να ήταν καλύτερα να πάρεις ενισχυτή από βδομάδα.

Αποσυνδεδεμένος JACKSONMAN

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: 22/01/10, 05:20 »
Φιλε Σταυρο ,αν και απανταω καπως καθυστερημενα αλλα τπ, την συγκεκριμενη την ειχα στην λιστα μου για να την αγορασω μαζι με τισ dk2 dinky και dkmg. Αφου τις δοκιμασα και τις τρεις κατεληξα στην dk2m.Τελικα ομως δεν την αγορασα γιατι την βρηκα στα 700 και ετσι αποφασισα να φτιαξω την δικη μου την jackson ps4 performer.Δλδ αλλαξα μαγνητες τρεμολο και ετριψα την ταστιερα οποτε ειναι σαν καινουρια και μου ηρθε και πιο φτηνα.Απο εμενα μην περιμενεισ να κακολογησω jackson κιθαρα :clap :clap :P ;D.Οποτε θα σου πω να την παρεις αν δεν το εχεισ κανει ηδη δλδ.Ββεβαια δεν μασ εχεις πει το βασικο.Τι μουσικη θα παιζεις?Οσο για το floyd που ρωτας το οριτζιναλ μπορεις να το βρεις στα 200-220 και εργατικα πανε κανα 40αρι.Τπ με 250 περιπου το βαζεις. :up

Υ.Γ.Και μενα για καποιο περιεργο λογο οι EMG δεν μου αρεσουν καθολου ηχητικα,ενω εμφανισιακα μου αρεσουν πιο πολυ απ'ολους.

Αποσυνδεδεμένος Stel Andre

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Stel Andre
    • Facebook profile
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 22/01/10, 17:44 »
Φιλε Σταυρο να σου πω και γω την αποψη μου.. μην δωσεις 500 ευρω για jackson ειναι σιγουρα υπερεκτιμημενη κατα την ταπεινη μου αποψη. Θες φοβερη κιθαρα με 500 ευρω ? Πηγαινε μια βολτα στον Κουρμπη στην Θεμιστοκλεους και δες τις Michael Kelly. Kιθαρες με 500 ευρω με αυθεντικα floydrose, με set through λαιμα... υπερτελειο design απειρος ογκος μαονι σωμα.. και αν δωσεις 750 τις παιρνεις με emg σετ επανω. Αλλιως μενεις στα 500 ευρω με τους εργοστασιακους μαγνητες Rockfield οι οποιοι ειναι ισως οι καλυτεροι εργοστασιακοι μαγνητες που εχω ακουσει σε κιθαρα under 1000 ευρω.. κανε μια βολτα προς τα κει και θα με θυμηθεις ;)

να και το σαιτ της εταιριας να ριξεις μια ματια αν θελεις.. http://www.michaelkellyguitars.com/electrics.html
S t e l   A n d r e  -  Δείτε με εδώ --->  http://www.youtube.com/c/stelandre