"χεχεχε ηρθε η ωρα του κομπλεξικου!!
Περα απο το γεγονος οτι κανει καλη ριμα (αυτο δε το βρισκω ιδιαιτερα εντυπωσιακο απο μονο του) ολο το ποιημα ειναι παρα μα παρα πολυ προβλεψιμο και "κλισε".
Ο χαρος που γλενταει με ρεμπετικες πενιες , το μπουζουκι που αναστεναζει με παραπονο ,
ο ντουνιας ο απονος..ολα τοσο προβλεψιμα τοσο συνηθισμενα (λιγο η πολυ τα εχουμε δει ολα αυτα)...
Εμενα μου δινει την αισθηση οτι απλα "εκτελεστηκε"..δηλαδη βρηκες ενα θεμα και εκανες μια "στιχοπλοκη" χωρις ιδιαιτερη εμπνευση και μερακι.
Γενικα δεν βρηκα κατι.
Θα επρεπε λοιπον να ντρεπεσαι γι αυτο και φυσικα να μην κοιμηθεις αποψε απο την στεναχωρια σου για το σχολιο μου.
Α , αν εχεις γατα μπορεις και να την βαλεις να κλαιει!! "
Αυτα!!
Dear rakenditos ! Κομπλεξικέ (Συ είπας ) !
Πρώτον επειδή έχω και λίγη πέτσα επάνω μου ,δεν μου αρέσει να προσβάλλω κανέναν μα ούτε να με προσβάλλουν και επειδή ποτέ μου δεν ντράπηκα για τους στίχους μου και δεν πρόκειται να ντραπώ ούτε και τώρα επειδή μου το γράφεις εσύ στο σχόλιό σου μα ούτε και να χάσω τον ύπνο μου ! .Δέχομαι κάθε σχόλιο αρνητικό ή θετικό μα την επιθετικότητα και περισσότερο την χυδαιότητα δεν τα σηκώνω ! Ακόμη και απλή στιχοπλοκή να ήταν κι αυτό χρειάζεται έμπνευση και ταλέντο να το συναρμολογίσεις σε στίχους ,όπως λένε στα μέρη μου.
Α , λόγω ότι δεν έχω γάτα ....αν έχεις εσύ λοιπόν κάποιο κατοικίδιο ζώο βάλε το να σε κάνει entertain να χρωματίσεις τη βαριεστημάρα σου και πιές κανένα σφηνάκι να ξελαμπικιάρεις και να ντύσεις την φτώχεια του μυαλού σου και την κομπλεξικότητά σου !
Κοίταξε επειδή το υφάκι σου είναι παλιομοδίτικο και μπανάλ και το στυλάκι σου πολυφορεμένο , ἀντε κάνε πιάτσα σε όπιαδήποτε άλλη σελίδα και πάρκαρε το βάρος των οστών σου γιατί η δική μου σελίδα δεν σε σηκώνει είσαι ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ !
Και που είσαι η κομπλεξικότητα είναι περισσσότερο προβλέψιμη και κλισέ απο τους στίχους μου my dear !

Αυτά !!