Ο καλλιτέχνας είπε, το κείμενο του ομιλεί, για συγκεκριμένο καιρό και υποθέτω για συγκεκριμένους ανθρώπους και όταν λέει όλοι, μιλάει για όλους αυτούς που μοιάζουνε σε εκείνους τους συγκεκριμένους ανθρώπους που περιγράφει στο κείμενό του. Αυτή είναι η άποψη του και αλοίμονο αν δεν είναι αυθεντική. Ο Ρακένδυτός λέει καθαρά ότι η αυθεντικότητα των όσων λέει ο καλλιτέχνας, φαίνεται από τα όσα γράφει. Θεωρεί λοιπόν, πως όσα γράφει, είναι ακραία σε σχέση με το πραγματικό του είναι. Εντοπίζει δηλαδή κάποια σημεία, τα οποία μαρτυρούν, ότι επρόκειται για μεγάλα λόγια. Επάνω σε συναισθηματκή φόρτιση, ρίχνουμε τα μπινελίκια μας κατηγορόντας κάποιους ανθρώπους, γι αυτό που είναι, μιλάμε γι αυτό που θα θέλαμε να είναι και μέσα σε αυτά βρίσκει αντίκρυσμα και ο ίδιος ο εαυτός μας. Μπορεί να έχουμε προχωρήσει σε ένα καλύτερο επίπεδο από αυτούς που κρίνουμε, αλλά έχουμε και εμείς ακόμη εναπομείναντα ελατώματα από τις ίδιες πηγές. Έτσι λοιπόν δεν είμαστε το αυθεντικό με το οποίο κρίνουμε τους άλλους, το αυθεντικό είναι άυλο, υπάρχει όμως μία υλική μίμηση της αυθεντίας, η οποία θεωρούμε πως είμαστε εμείς.
Έτσι λέει ο παππούς, ότι ο γράφων του κειμένου δεν είναι αυθεντικός, αλλά μία αυθεντική μίμηση των όσων θέλει να αντιπροσωπεύσει.
Η Βάγια λέει, ότι αυτό είναι ένα κείμενο, που θα έπρεπε να πει σε κάποια άλλη κατηγορία. Δεν είναι ποίημα. Ποίημα είναι το έμμετρο και όχι το "αρτοποίημα". Ο no-body πάλι θεωρεί πως ποίημα είναι και το "αρτοποίημα" και όχι μόνο οι έμμετροι στίχοι.
Έαν πάλι ο No-body, ήθελε να κατανοήσει την Βάγια, σύμφωνα δε και με το μεγαλείο της παραπάνω κειμενογραφής του, θα έλεγε, παρακαλώ μεταφέρετε το κείμενο μου εις την σωστή κατηγορία που πιστεύετε εσείς και αφήστε εδώ την δικαιολογία μου (τους στίχους μου). Βέβαια, αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα, μιας και το παρακάτω έμμετρο του δεν άλλαξε το παραπάνω κείμενό του. Το ένα παρέμεινε κείμενο και το άλλο στίχοι. Πράγμα που δείχνει ότι ο ίδιος μπορεί να διαχωρίζει το ένα από το άλλο, αλλιώς θα μας πρόσφερε στο καπάκι, αντί για ένα έμμετρο, άλλο ένα κείμενο χωρίς έμμετρο και θα μας έλεγε να άλλο ένα ποίημα!Δηλαδή θα μας έλεγε ναι είμαι κολλημένος με την μπάλα. Έχω εκ διαμέτρου διαφορετική αντίληψη, αντίθετη δηλαδή με την δική σας.
Βεβαίως έαν έκανε καλά που το έβαλε εδώ, η τελική απόφαση είναι των ανθρώπων που φροντίζουν το site. Μιας και έχουν βάλει κάποιους όρους. Άλλωστε είναι πολύ εύκολο καθένας να φτιάξει ένα δικό του site με δικούς του όρους. Εδώ η Ρόδος εδώ και το πήδημα.
Χαχα ο παππούς κάνει μία ωραιότατη αναφορά στην σαδομαζοχιστική θεωρία χαχαχα. Μην αρχίσουμε και γουστάρουμε τρελά τον πόνο τον ηδονιάρικο. Θεωρεί ότι υπάρχει κάποια ισορροπία σε όλα τούτα. Πως υπάρχει μία αυθεντική μίμηση αυθεντικότητας κοινών αξιών αλλά και ευλογογενιακών αξιών.
Τώρα η δική μου άποψη είναι όλα αυτά τα παραπάνω και αν δεν τα κατάφερα να καταλάβω τι εννοείται ο καθένας και χρησιμοποιώ λάθος τα ονόματα σας, ίσως να έχω καταφέρει σε ένα ποσοστό από την αυθεντικότητα μίμησης της αυθεντικότητάς σας!
Αυτό μου άρεσε παππού, είναι ωραίος γλωσσοδέτας!