Γεια σου φιλτατε, καταρχας προσωπικα εχοντας ασχοληθει με το αντικειμενο εχω το θαρρος της γνωμης μου.
Κατα 2ον βλεπω δυστυχως οτι διαφοροι ''καλοθελητες'' εδω μεσα εκπροσωπουν συγκεκριμενα καταστηματα και εταιριες γιατι εχω διαβασει τερατα, που ωστοσο δεν θα κατονομασω. Γι αυτο σου προτεινω να μην παρεις ουτε τιν κιθαρα που (δεν) θα σου προτεινω εγω, ουτε κανεις αλλος αλλα απλα να παρεις γνωμες.
Επισης αποψη μου οτι ο νακας δεν προσφερει και οτι καλυτερο σε τιμες-ποιοτητα και οι υπαλληλοι του κοιτανε να παραπλανησουνε πολλες φορες τον ανημερωτο αγοραστη, και το λεω απο προσωπικη πειρα.
Τωρα σχετικα με την Razorback στο λινκ, το μονο που αντικειμενικα(και σε αυτο δεν μπορει να διαφωνησει κανενας) πρεπει να δεις ειναι η ''κλιμακα-scale'' της κιθαρας, δηλαδη πρακτικα το μεγεθος των ταστων, καθως εχει σχεση με το ποσο χοντρα η λεπτα ειναι τα δαχτυλα του καθενος.
Η συγκεκριμενη εχει Κλίμακα κιθάρας 24-3/4” που σημαινει οτι αν τα δαχτυλα σου ειναι χοντρα θα εχεις προβλημα στις θεσεις μετα το 12ο ταστο.
Κοιταξε το αυτο, α και προσωπικα δεν θα επαιρνα ποτε ESP-LTD, οχι γιατι δεν ειναι κορυφαιες αλλα γιατι τα μισα λεφτα που δινεις πανε στις πολυεξοδες διαφημισεις της ESP, με λιγα λογια σε αλλη μαρκα λιγοτερη διαφημισμενη θα βρεις τα ιδια χαρακτηριστικα με μια ESP αλλα σε πολυ χαμηλοτερη τιμη,πχ Schecter.