καλησπερα,με ενδιαφερει κατι πολυ καλο που να ταιριαζει στο ροκ του 70,80 και κατα 2ο λογο στο μπλουζ.η βασικη μου κιθαρα ειναι η les paul και εχω και μια vigier excalibur ultra την οποια σκεφτομαι να πουλησω και να παρω stratocaster.απο εξοπλισμο εχω τον line6 flextone3(75w),την φετα boss gx700 και το pod livex3 που το εχω αφησει στην ακρη τελευταια.τον flextone θα τον κρατησω για την ευελιξια που δινει,αλλα χρειαζομαι και μια λαμπα για το ειδος μουσικης που παιζω.
απο φραγκα ,500 μεχρι 1000+. ο ενισχυτης να κανει και για σπιτι ,δηλ πανω κατω απο 10-30 watt(μενω σε δωμα και μπορω να κανω περισσοτερη φασαρια).
αν υπαρχει καποιος μικρος λαμπατος που να φτανει σε ποιοτητα τους μεγαλυτερους,αλλα λογω μικροτερης εντασης να ειναι αρκετα πιο φτηνος,θα διαλεξω αυτον.
σκεφτομουν αν υπαρχει κατι αντιστοιχο με τον jcm800 για σπιτι,αλλα εχω ακουσει οτι οι μικροι marshall δεν ειναι πολυ καλοι.απο αλλες επιλογες σκεφτομαι για fender deluxe η blues junior με πεταλι, koch studiotone, η καποιον laney lc,vc,lionheart410.προς το παρον εχω βαλει στο ματι πιο πολυ τον lionheart.
πριν παω να τους ακουσω απο κοντα υπαρχουν τιποτα προτασεις?