Δεν θυμαμαι να εχει συζητηθει στο φορουμ και απορω γι' αυτο...
Μολις γυρισα απο το ταχυδρομειο απο οπου παρελαβα το δεμα...Μετα τις οποιες κλασικες καθυστερυσεις των ελτα και χωρις να εχω λαβει ειδοποιηση στο σπιτι και αφου το συστημα του Track & Trace στη σελιδα τους ειχε κολλησει και εβγαλε πολλες φορες το ιδιο status κτλ κτλ...
ΟΥΦ ! ! ! Μετα, λοιπον, απο αναμονη λοιπον 5 εργασιμων και την οποια ανησυχια και φοβο μη χαθει το δεμα, ειναι σωο και ασφαλες σπιτι....
Η ιστορια εχει ως εξης...
Εψαχνα πριν απο λιγο καιρο για ενα καλο λουρι κιθαρας και ψαχνοντας στον πολυαγαπημενο μας thomann επεσε το ματι μου πανω σε
αυτο και μεσα απο αναζητησεις σε αλλα online stores τελικα βρεθηκα στη σελιδα της minotaur (κλασικα internet ξεκινας να διαβαζεις αρθρα φυσικης και καταληγεις να βλεπεις τσοντες

) και βλεποντας οτι ειναι ελληνικη εταιρια δεν το πιστευα...
Τελικως, ειπα να παραγειλω το λουρι που μου αρεσε απο το σαιτ της εταιριας, καθοτι προσφερουν δωρεαν μεταφορικα εντος ελλαδος και επισης οταν παραγγειλαμε πριν απο κανα 2 βδομαδες κοστιζαν 35€(τωρα εχουν ανεβει στα 39€ αν δν κανω λαθος)...
Ετσι πειθοντας και τον φιλο Vrachnoprofiter να παρει και αυτος ενα (την εχω την πειθω ο π*στης

) παραγγειλαμε...
Δεν κρυβω οτι μεχρι τελευταια στιγμη ειχα τις οποιες επιφυλλαξεις μου για την ποιοτητα του δερματος, των σχεδιων κτλ...
αλλα μολις ανοιξα το δεμα τα ξεχασα ολα...
Εχω μεινει πραγματικα εκπληκτος απο την ποιοτητα και την ομορφια και των 2 ζωνων και πολυ χαρουμενος που μου κοστισε 35€ και οχι κατι 55αρια που ειχα ακουσει και δει σε μαγαζια...
Εχει κανενας αλλος εμπειρια απο τη συγκεκριμενη εταιρια?
Α και μην ξεχασω καλο οφθαλμολουτο....

Και φυσικα εχει ωραια free gifts το μαγαζι, για βλεφαριαστε παρακατω...