To crazy train μοιάζει κομμένο και ραμμένο στο στυλ παιξίματος σου. Αν η εισαγωγή σου είχε λίγο άγριο wah θα ήσουν ακόμα πιό μάγκας. Είχες κάποια γ**άτα long term runs (που ξεκινάς μια scale και την πας με 3nps ή 6ηχα όσο υπάρχει μανίκι καταλήγοντας ακριβώς στην τονική). Αλλά ρε συ, ξεκίνα να χρησιμοιάς το whammy bar, θα σου αρέσει! 
Aφου θιγεις το θεμα του τρεμολο, θα σου απαντησω. Παλιοτερα ημουν πολυ πορωμενος με το τρεμολο...ιδιαιτερα τα φλουντ τα αλλαζα τα φωτα. Αλλα παρατηρησα μερικα πραγματα που με εκαναν να αποφυγω την χρηση τους:
1)Για να μην ξεκουρδιζεται η κιθαρα, πρεπει να ειναι πολυ καλης ποιοτητας και καλολαδωμενο - συντηρημενο. Επειδη το εψαξα πολυ, ουσιαστικα αν θες να εχεις συνεχως ενα γαματο, μαλακο τρεμολο που δεν ξεκουρδιζει πρεπει να εισαι συνεχεια απο πανω του και εχεις να προσεξεις χιλιες δυο παραμετρους. Ειδικα αν το χρησιμοποιεις πολυ, συνεχως κατι θα φθειρεις...ειτε αυτο ειναι οι χορδες, ειτε τα "μαχαιρια" του τρεμολο, ειτε οι δυο μεταλλικοι πυροι πανω στους οποιους ισορροπει το τρεμολο και και και και...Να φανταστεις ο vai που χρησιμοποιει συνεχως τρεμολο, τα αλλαζει κανα δυο φορες το χρονο στις κιθαρες του. Αυτο για μενα που δεν εχω ουτε endorsers ουτε guitar techs, μεταφραζεται σε παρα πολλα ευρω για κατι που ετσι κι αλλιως δεν ειναι βασικο στο παιξιμο μου αλλα και παρα πολυ χρονο χαμενο. Επισης το σεταρισμα απο κανα μισαωρο που μου παιρνει τωρα εκτοξευεται και σε διαρκεια αλλα και σε δυσκολια.
2)Το τρεμολο ειναι πειρασμος. Για μενα αν εντελει καθισω να παιξω με μια κιθαρα με τρεμολο, σιγουρα θα ασχολουμαι με το τρεμολο συνεχως γιατι ειναι ενας ευκολος τροπος για εφφε-φιγουρα-phrasing αλλα στην ουσια σου κλεβει απ το "κανονικο" παιξιμο. Θυμαμαι οσες φορες ξεμυαλιζομουνα με το τρεμολο, μετα σαν να κατεβαινα ενα σκαλι πιο κατω οτι αφορα στην πενα και την ακριβεια στο χειρισμο της. Σαν να "καλομαιθαινε" το δεξι στα dive bombs και τη φιγουρα κι οταν ερχοταν η ωρα για κατι δυσκολο, εμενε πισω. Με πιανεις?
3)Τριτο και κυριοτερο, δεν μου πολυ αρεσει. Δηλαδη και σαν παικτης αλλα και σαν ακροατης, προτιμω να ακουω εναν κιθαριστα να καταφερνει να κανει την κιθαρα του να ακουγεται σαν να εχει τρεμολο, αλλα στην πραγματικοτητα ολα να ειναι κολπακια και Licks χωρις τη χρηση κανονικου τρεμολο....δηλαδη με μεγαλα μπεντς, αρμονικες, Slides, περιεργους δακτυλισμους κτλλ... Και επιπροσθετως, ουτε θεωρω οτι ειμαι ιδιαιτερα καλος στην χρηση του.
Αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα και προερχεται απο την εμπειρια. Σιγουρα υπαρχει κοσμος που τα καταφερνει καλα με το τρεμολο και δημιουργει ωραια περασματα και ηχοχρωματα. Εγω ομως το εχω αποκυρηξει και δυσκολα θα γυρισω πισω. Γι αυτο και ειμαι με τρεμολ νο σε ολες τις κιθαρες μου.