Λοιπον ποτε μου δεν μου αρεσαν οι SG ουτε και οι epiphone γενικοτερα, αλλα η συγκεκριμενη μου εχει γινει εμμονη (και οχι μονο λογω χαρακτηριστικων και τιμης, αλλα και εμφανισης - βρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι

)
Στο site της Gibson εχει προτεινομενη τιμη 1082$, την ωρα που μια Gibson USA SG special faded εχει 1164$, οποτε για την μαμα εταιρεια δεν συγκαταλεγεται στα φθηνα της μοντελα. Τωρα η αρχικη μου απορια/εντυπωση/επιφυλαξη (πώς καταφερε τετοια τιμη το συγκεκριμενο μαγαζι στη συγκεκριμενη κιθαρα!!!) ακομα υπαρχει, αλλα σκεφτομαι οτι σε περιπτωση που την αγορασω τελικα απο εκει, και εαν δεν μεινω ικανοποιημενος απο την ποιοτητα κατασκευης της κιθαρας, θα μπορω να την επιστρεψω πισω και να παρω μια αλλη (ειτε το ιδιο μοντελο ή κατι αλλο - θα το σκεφτω τοτε), οποτε δεν με αγχωνει καθολου η ποιοτητα κατασκευης.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση αγαπητε ax1ss ειναι οτι χαρακτηριζεις τον ηχο ως μετριο... οι EMG εχουν δεδομενο και γνωστο ηχο, ως εκ τουτου η επιλογη μου στους συγκεκριμενους μαγνητες ειναι συνειδητη (ναι την θελω μονο για metal, δεν με ενδιαφερουν τα καθαρα της αν και πιστευω οτι χαμηλωνοντας το ποτενσιομετρο του volume της κιθαρας θα εχει εξισου καλα καθαρα με αντιστοιχου κοστους passive μαγνητες, αλλα μπορει και να κανω λαθος σε αυτο

) Μηπως θελεις να μου πεις κατι αλλο?