Ναι παλια εβγαζαν στην Κορεα, με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και πολυ χαμηλες τιμες! Γι'αυτο και πολυ κοσμος θεωρουσε (σωστα κατ εμου, αρκει να σου καθεται καλα) οτι να παρεις μια σεκτερ ειναι σουπερ ευκαιρια!
Καποια στιγμη λογο μεγαλης ζητησης η αγορα ειχε στεγνωσει τελειως απο σεκτερ, δεν εβρισκες ουτε ελλαδα, ουτε γερμανια, ουτε ΗΠΑ καποια μοντελα, εβγαιναν λιγα κομματια και εξαφανιζοντουσαν αμεσως. Καπου εκει η σεκτερ μετακινησε την παραγωγη σε αλλα εργοστασια, π.χ. καποια φθηνα μοντελα φτιαχνονται ινδονησια νομιζω, και ταυτοχρονα αυξησε και τις τιμες σε καποια μοντελα.
Γι'αυτο εχω ακουσει και εγω πολλα παραπονα απο κοσμο που πηρε κιθαρες μετα αμεσως απο αυτη την αλλαγη, οτι δηλαδη περιμεναν ποσο καιρο να βρουν την Χ κιθαρα, την πληρωσαν πιο ακριβα και τελικα δεν ηταν ποιοτικος τοσο καλη οσο του φιλου τους που την ειχε παρει πριν 1 χρονο π.χ.
Απο την αλλη ενας φιλος πηρε σεκτερ ινδονησια και λεει του αρεσει πολυ.
Εγω προτεινω να δοκιμασεις και αν σου κανει χτυπα την, αλλα απο Ελλαδα για να εισαι σιγουρος για αυτο που θα αγορασεις. Αλλιως υπαρχουν και αλλες κορεατικες και κινεζικες κιθαρες πλεων στα ιδια χρηματα με καλη ποιοτητα.