Γεια παιδια, ειμαι ηχοληπτης αλλα απο τοτε που ξεκινησα να δουλευω, ειμαι σε μια εταιρια, οποτε δεν δουλευω σε καποιο ιδωτικο studio αλλα στο studio της εταιριας. Τωρα, παιζει να μου προτεινουν να δουλεψω σαν freelancer στην εταιρια, δλδ να με εχουν σαν ηχοληπτη και οχι σαν "μονιμο" υπαλληλο αλλα να χρησιμοποιω το studio τους. Μιλαω μονο για speakage ηχογραφησεις και μιξεις. οχι μουσικα οργανα κτλ. Τεσπα, αυτο που θα θελα να ρωτησω, ειτε απλους χρηστες, ειτε συναδελφους που εχουν δικο τους studio ή που δουλευουν σε καποιο studio, ποσο θα χρεωναν την ωρα ηχογραφηση σε speakage (1 "ομιλητης" ανα session) και ποσο θα χρεωναν μετα τις ηχογραφησεις την μιξη κτλ μεχρι το τελικο master που θα φυγει για παραγωγη. (δεν εννοω οτι θα κανω mastering, περα απο τα βασικα eq, compressing, limiting κτλ)
Δεν μιλαω για δισκογραφικα studio, μιλαω για σχετικα φτηνα ή μετρια (οικονομικα εννοω) studios. Απλα ρωταω για να παρω μυρωδια τι παιζει απο τιμες κτλ, για να ξερω τι να ζητησω εφοσων μου προτεινουν τετοια συνεργασια. Δεν θελω να ζητησω πολλα, αλλα ουτε να με πιασουν μλκ.
Δυστυχως εχω χρονια να παω σε studio μιας και δεν το χρειαζομαι (οτι θελω το κανω σπιτι μου), οποτε μου λειπει ενημερωση στο θεμα...
Ευχαριστω εκ των προτερων... Αν νομιζετε οτι οι απαντησεις σας δεν ειναι για δημοσια θεα, στειλτε μου τις αποψεις σας σε pm