Έχω την εντύπωση ότι και οι δύο ενισχυτές που παραθέτεις στο πρώτο σου post είναι υπερβολικά δυνατοί για το σπίτι, όπου δεν θα τούς χαρείς καθόλου, ίσως ακόμα και για το studio (δεν έκανες λόγο για live). Yπάρχει όμως η συμβιβαστική, αρκετά φτηνότερη, αλλά επίσης αρκετά ποιοτική και ευέλικτη λύση του
Peavey Valve King 112. Είναι μόνο (λέμε τώρα) 50 Watt με επιλογή να μειώσεις την ισχύ ακόμα περισσότερο με το Texture στο πίσω μέρος, που αλλάζει τη χροιά του ενισχυτή από class A σε ΑΒ μεταβάλλοντας ανάλογα την ισχύ, οπότε μάλλον θα είναι πιο άνετος για παίξιμο στο σπίτι.

Ο Peavey Classic είναι ένας πολύ καλός ενισχυτής, τον οποίο εγώ αν τον έβρισκα με 250 Ευρώ θα τον αγόραζα με κλειστά τα μάτια. Πάντως μπορείς να τον βρεις με περίπου 500 λίρες, οπότε δεν είναι πολύ έξω από τον προϋπολογισμό σου (ένα τοπικό κατάστημα τον έχει 430 λίρες, αν κανείς θέλει να περάσει από τη γειτονιά μου...

). Είναι ότι πρέπει για rock και blues, αν και ίσως χρειαστεί τη βοήθεια ενός πεταλιού για metal.
Και επειδή μόλις είδα το τελευταίο σου post, θα σού πω εντελώς φιλικά να ξεκολλήσεις από τα 100 Watt. Δεν πρόκειται να σού χρησιμεύσουν σε τίποτα. Κοίταξε την ποιότητα και όχι την ποσότητα...